Pero Gudelj jedan od najuspješnijih poduzetnika jugoistočne Europe

Preuzimanjem nagrade za životno djelo u okviru Drugog regionalnog samita poduzetnika jugoistočne Europe “300 NAJBOLJIH“, Pero Gudelj, vlasnik Kompanije FIS, okrunio je svoju izuzetno uspješnu poduzetničku karijeru.

Naime, u Dubrovniku je proteklog vikenda ovaj događaj na jednom mjestu okupio sve one koje predvode ekonomski i društveni razvoj u regiji, osobe koje u gospodarski sustav unose ogromnu količinu energije i stvaralačke kreativnosti, talenta i sposobnosti da budu lideri i istinski motivatori.

“Samit predstavlja vrhunski događaj za sve ljude koji doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu i zato sam zaista sretan i zahvalan na dodijeljenom priznanju. Za mene osobno, to znači da je moj životni projekt – FIS, s trenutno 3100 uposlenika, prepoznat kao bitan čimbenik u razvoju bh. gospodarstva i regije. Vjerujem da će to biti kvalitetan poticaj za planirani nastavak razvoja poduzeća, posebno proizvodnog sektora. Evo, prilika je da najavim još 1000 radnih mjesta u proizvodnji namještaja u narednih 10 godina. Nadam se da će i državne institucije konačno prepoznati značaj domaće proizvodnje i na najbolji način biti podrška razvoju bh. gospodarstva”, kazao je za naš portal Pero Gudelj, vlasnik FIS-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Znate li da imate pravo na besplatnu tehničku pomoć na cesti?

U Vitezu osnovan neformalni klub hrvatskih gospodarstvenika u BiH