Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Pero Gudelj jedan od najuspješnijih poduzetnika jugoistočne Europe

Pročitajte i ovo

Preuzimanjem nagrade za životno djelo u okviru Drugog regionalnog samita poduzetnika jugoistočne Europe “300 NAJBOLJIH“, Pero Gudelj, vlasnik Kompanije FIS, okrunio je svoju izuzetno uspješnu poduzetničku karijeru.

Naime, u Dubrovniku je proteklog vikenda ovaj događaj na jednom mjestu okupio sve one koje predvode ekonomski i društveni razvoj u regiji, osobe koje u gospodarski sustav unose ogromnu količinu energije i stvaralačke kreativnosti, talenta i sposobnosti da budu lideri i istinski motivatori.

“Samit predstavlja vrhunski događaj za sve ljude koji doprinose razvoju i kreiranju pozitivne slike o poduzetništvu i zato sam zaista sretan i zahvalan na dodijeljenom priznanju. Za mene osobno, to znači da je moj životni projekt – FIS, s trenutno 3100 uposlenika, prepoznat kao bitan čimbenik u razvoju bh. gospodarstva i regije. Vjerujem da će to biti kvalitetan poticaj za planirani nastavak razvoja poduzeća, posebno proizvodnog sektora. Evo, prilika je da najavim još 1000 radnih mjesta u proizvodnji namještaja u narednih 10 godina. Nadam se da će i državne institucije konačno prepoznati značaj domaće proizvodnje i na najbolji način biti podrška razvoju bh. gospodarstva”, kazao je za naš portal Pero Gudelj, vlasnik FIS-a.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo