Uvjeti korištenja

Korištenjem portala http://www.grad-busovaca.com/ (u nastavku ”portal”) i svih njegovih dijelova i pod stranica ( komentari vijesti, forum, privatne poruke itd.) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

PORTAL
Udruga “GRAD BUSOVAČA” posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ako ne krše pravila korištenja.

Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Portal objavljuje sadržaje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost, a nakladnik se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA
Nakladnik polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava nakladnika i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Portal, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ako smatrate da je nakladnik povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
Portal sadržava linkove na web stranice koje nisu u vlasništvu nakladnika. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornima za sadržaje koji nisu u našem vlasništvu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Nakladnik štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Nakladnik se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal www.grad-busovaca.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o davatelju Internet usluga) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke portal www.grad-busovaca.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te tako poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio korisnicima.

Nakladnik se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati.

Portal www.retro.grad-busovaca.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI
Da bi se registrirao na portalu korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Portal www..grad-busovaca.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje na bilo kojem dijelu portala koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Portal www.grad-busovaca.com je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važe?im zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

Portal www.grad-busovaca.com zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portala ili nekog njegovog dijela, ako se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti nakladniku neovlašteno korištenje njegovog korisničkog imena ili računa.

Portal www.grad-busovaca.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkog računa ili imena niti eventualnu štetu nastalu tako.

PROMJENE PRAVILA
Portal www.grad-busovaca.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.