spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Održana izborna skupština OO HDZ BiH Busovača, novi predsjednik Općinskog odbora Nikola Grubešić

Sinoć, 02. srpnja 2015. godine u dvorani kina Theatre u Busovači, održana je 10. izborna skupština Općinskog odbora HDZ BIH Busovača na kojoj je izabran Općinski odbor, Nadzorni odbor i izaslanici za izbornu skupštinu Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Izborna skupština započela je intoniranjem himne hrvatskoga naroda i minutom šutnje za sve poginule i umrle članove HDZ BiH kao i hrvatske branitelje koji su dali svoj život za slobodu i opstanak Hrvata na ovim prostorima.

Nazočnima se potom obratio predsjednik OO HDZ BiH Busovača Marinko Čavara koji je podnio Izvješće o radu u proteklom mandatu. Poseban naglasak stavio je na protekla dva izborna ciklusa i rezultate koje je postigao OO HDZ BiH Busovača.

Nazočnima su se obratili i: predsjednica OO ZŽ KKK HDZ BiH Busovača Ankica Komšić, predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača Josip Mravak i predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača Mirjana Plavčić.

Za potporu radu Mladeži, gdin Mravak uručio je zahvalnicu i prigodan poklon predsjedniku OO HDZ BIH Busovača Marinku Čavari.
Nakon prigode za raspravu o Izvješću isto je jednoglasno usvojeno, te se krenulo u izbor članova OO HDZ BiH Busovača. Izborno povjerenstvo provelo je proceduru izbora na skupštini i proglasilo izabrane u Općinski odbor.

Tako će OO HDZ BiH Busovača u narednom periodu činiti: Marinko Čavara, Nikola Grubešić, Mirjana Plavčić, Suzana Krišto, Josip Mravak, Slaven Katava, Emil Velte, Mladen Laštro, Ivan Križanović, Ivana Smoljo, Stipo Krišto, Mladenko Čavara, Dragan Lovrić, Ankica Komšić, Zoran Smoljo, Nikica Petrović, Bojan Petrović, Marko Šantić, Dragan Laštro, Pero Marković, Drago Smoljo i Marijana Znahor.

U Nadzorni odbor HDZ BiH Busovača izabrani su: Pavo Relota, Tihomir Šantić i Nikica Petrović.

Nakon izborne skupštine, održana je i prva konstituirajuća sjednica OO HDZ BiH Busovača, na kojoj je na mjesto predsjednika Općinskog odbora HDZ BIH Busovača izabran Nikola Grubešić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM