Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Hercegovačka televizija Naša TV s emitiranjem počinje 15. veljače

Pročitajte i ovo

Naša TV je pod uredničkim vodstvom dugogodišnje hrvatske novinarke Hloverke Novak Srzić

Nakon višemjesečnih priprema, 15. veljače bi s emitiranjem trebala započeti komercijalna televizija “Naša TV” sa sjedištem u Mostaru, potvrđeno je Feni iz te medijske kuće.

Riječ je o novoj televiziji čije je osnivanje prije nekoliko mjeseci pokrenulo 55 hercegovačkih poduzetnika, a program će gledatelji moći pratiti putem kablovskih televizija “Home TV” i “Telemach”.

Naša TV je pod uredničkim vodstvom dugogodišnje hrvatske novinarke Hloverke Novak Srzić, a u početku će emitirati tri sata programskog sadržaja iz vlastite produkcije.

Na programu će svakodnevno biti emitirana emisija “Hercegovina danas”, kao i informativni dnevnik. Nakon dnevnika emitirat će se emisije koje će svaki dan obuhvaćati drugačiji sadržaj (sport, kultura, politika, gospodarstvo). Televizija će pokrivati događaje iz Hercegovine.

Središnju informativnu emisiju vodit će Damir Bliznac i Dijana Bošnjak, a osim iskusnih novinara, ekipu Naše TV koja boji oko 20-tak članova, čine i studenti novinarstva Sveučilišta u Mostaru.

Našu TV su prije nekoliko mjeseci osnovali hercegovački poduzetnici s osnivačkim ulozima od 15 000 i 30 000 maraka nastojeći postići heterogenu vlasničku strukturu, kako nitko pojedinačno, ili pojedine interesne skupine, ne bi mogao utjecati na uređivačku politiku televizije. Ukupno je prikupljeno 990.000 maraka osnivačkog kapitala.

Pojedini mediji su objavili kako je interes za sudjelovanjem u ovom projektu iskazalo još tridesetak gospodarstvenika te da bi uskoro moglo doći i do dokapitalizacije. Službene potvrde o tome još nema.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo