spot_img
spot_img
Subota, 11 svibnja, 2024

Dok teče Lašva: Sara Pavlović oduševila skladbom ‘Tajna ljubav’

U petak navečer u prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani u Novom Travniku održan je XII. po redu dječji festival glazbe “Dok teče Lašva”. U kategoriji “zvijezda” nastupila je i talentirana Busovka Sara Pavlović sa skladbom “Tajna ljubav”, kojoj je stručni ocjenjivački žiri dodijelio odlično drugo mjesto.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 14 skladbi koje su izvele mlade pjevačke nade iz pet zemalja.

U kategoriji “zvjezdice” po ocjeni stručnog ocjenjivačkog žirija prvu nagradu je osvojila Jana Crnomarković (Crna Gora) s pjesmom “Tražim te“, drugu Luka Barnjak (BiH) s kompozicijom “Dirigent”, a treću nagradu su podijelila dva natjecatelja, Leona Rogić (Hrvatska) s pjesmom “Šalji dalje” i Iva Otašević (Crna Gora) sa skladbom “Pjesma ljubavi i mira”.

U ovoj kategoriji nagradu za najbolji scenski nastup imao je Luka Barnjak iz Novog Travnika, za najmlađeg sudionika i najbolju vokalnu izvedbu nagradu je osvojila Leona Rogić.

U kategoriji “zvijezda” stručni ocjenjivački sud prvu nagradu je dodijelio Valentini Dičevoj Nikovoj iz Bugarske s pjesmom “Sanjaj, sanjam”. Drugu nagradu je osvojila Sara Pavlović (BiH) sa skladbom “Tajna ljubav“ dok je treću nagradu osvojila Dora Štampić (Crna Gora) s pjesmom “Čik pogodi“.

Najbolji scenski nastup u ovoj kategoriji imala je Ana Dujo iz Novog Travnika. Nagradu publike osvojio je Luka Rođaković također iz Novog Travnika kao i Tomislav Čorić koji je osvojio nagradu za najboljeg debitanta. Novotravničanka Elizabeta Totić proglašena je za najbolju debitanticu.

U kategoriji Lašvanska ptica, prvu nagradu je osvojila Tena Grlica iz Hrvatske, drugo mjesto su zauzeli Viktorija Jovanović i Jovan Andžić (Srbija), a treća je bila Sandra Matović (Srbija).

Nagrada za najbolju vokalnu izvedbu ovogodišnjeg festivala otišla je u ruke Bugarke Valentine Dičeve Nikove.

Pokrovitelj festivala bio je Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Sara PavlovićSara PavlovićSara Pavlović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti