spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

ZGODNI DEČKI PRIPREMAJU NASTUP ZA PAMĆENJE – ČAROBNI MIKE XXL od petka u kinu Theatre!

U novom filmskom tjednu za Vas smo pripremili fantastični nastavak filma ČAROBNI MIKE XXL! Osim zgodnih dečkiju iz Čarobnog Mikea, na programu je još uvijek i odlični Tom Cruise u filmu NEMOGUĆA MISIJA: OTPADNIČKA NACIJA.

U filmu Čarobni Mike ponovo gledamo poznatu postavu koju čine Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez i Gabriel Iglesias, zvijezde originalnog hita iz 2012. Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike susreće staru ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu. Mike i dečki savladat će neke nove pokrete i riješiti se prošlosti na prilično iznenađujući način.

Nemoguća misija: Otpadnička nacija

Potpuno tajna špijunska agencija, jedinica za nemoguće misije bila je na udaru, ali sad će biti rasformirana i to u trenutku dok se svijetu sprema najopasnija prijetnja do sad. Prijetnja je Sindikat, neprobojna, vrhunski uigrana grupa odmetnutih špijuna koji su okrenuli leđa svojim zemljama zbog vlastitog interesa – interesa koji prijeti da destabilizira same korijene civilizacije. Za Sindikat se dugo pričalo među špijunima da je samo mit. Ali Ethan Hunt je upravo razotkrio neprijatnu istinu da ova otpadnička nacija ne samo da postoji već je i tempirana bomba koja prijeti da uništi cijeli svijet ako on ne učini nešto po tom pitanju. Međutim, CIA ne vjeruje u to i njegov tim je pod prijetnjom. Ali, Ethan nikad ne okreće leđa najopasnijim poslovima.

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na Facebook profilu kina, fan page stranici kina, putem maila kina [email protected] ili na broj 063/799-267.


Vidimo se u kinu! 🙂

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM