Utorak, 29 studenoga, 2022

Vratio pronađeni novac, vlasnik odvojio za studiranje u Njemačkoj

Pročitajte i ovo

Zeničanin Muhammed Džafić pokazao je veliku ljudskost ovih dana. Putem društvenih mreža pronašao je mladića koji je izgubio novčanik i sve mu vratio uredno.

U javnoj grupi Zenica Muhammed je oglasio da je pronašao novčanik sa dokumentima na ime Amir Hadžić.Naveo je da se u novčaniku nalazi određena količina novca i dokumenti. Zamolio je za pomoć u pronalasku mladića čiju ličnu je zbog lakšeg prepoznavanja objavio na Facebook-u.

Mladić je kako za Ljudski.ba priča Džafić ubrzo pronađen i stupili su u kontakt. Dokumenti i novac su vraćeni vlasniku, a naš sagovornik kaže da ni jednog trenutka nije imao dilemu šta treba uraditi.

– Stupio sam u kontakt s Amirom isti dan. Trudio sam se da pronađem način da ga nađem i vratim što je njegovo. Haram pare su beskorisne pare Tako nam vjera nalaže, tako da je u novčaniku bilo i mnogo više novca isto bi postupio., kaže Džafić.

Njegov životni moto je da se dobro dobrim vraća i da nikada ne znate kada vam to može uatrebati u životu.

– Poruka svima koji se tako nađu u situaciji da kako bilo dođu do tuđih para je da se zamisle kako bi bilo da njima se isto dogodi. Nikad ne znaš čije si našao i za šta treba. ,Onaj osjećaj kad nekome tako bilo kako pomogneš je neopisiv osjećaj, kaže Džafić.

Amirove pare su bile namjenjene za odlazak iz BiH. Planira studirati u Njemačkoj, pa su i dokumenti bili važni. Hvala vama na pitanju i pozdrav veliki.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja!

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjeseca organizirali su prvi glazbeni festival u Busovači -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo