spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Momci ‘divljali’ cestama Središnje Bosne, vozili 200 km/h i video objavili na TikToku!

Mladi u svijetu sve rade za svoju popularnost, a dva mladića u su pokazali ogromnu dozu neozbiljnosti. Brza vožnja, želja za dokazivanjem pred društvom, neopreznost, korištenje mobilnog telefona tijekom upravljanja vozilom jedni su od glavnih uzroka saobraćajnih nesreća sa smrtnim posljedicama na našim putevima i to naročito mlađe populacije.

Oni su se magistralnim cestama vozili brzinom od gotovo 200 kilometara na sat, pri tome snimajući video klip za društvene mreže piše Crna-Hronika.

Esko K. vozač automobila marke Audi vozio je 200 km/h na dionici puta Dupovci – Gradac prema Hadžićima. Dok je vozio, snimao je video kako bi ga postavio na TikToK.

Irhan H. vozač automobila marke Škoda, vozio je isto 200 km/h na magistralnoj cesti kod Novog Travnika. Za razliku od Eska, on je svoj video klip postavio na društvenu mrežu Instagram.

Iako su njihovi rezervoari prazni, mladići snimanjem utrka opasnih po život nastoje na društvenim mrežama prikazati sebe kao opasne i neustrašive momke za volanom.Mladići su teško prekršili zakon o saobraćaju, te se vozili nedozvoljenom brzinom, koristili mobitel prilikom upravljanja vozilom. Nažalost, svakodnevno smo svjedoci da ne može proći dan kada u Bosni i Hercegovini mlada osoba nastrada, svojom ili tuđom krivicom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM