Učenici KŠC-a „Petar Barbarić“ o dojmovima nakon osvajanja prvog mjesta na natjecanju „Stilovi učenja i vrste inteligencije u srednjim školama u SBK/KSB i ZDK“

0
79
Nakon osvajanja prvog mjesta na natjecanju „Stilovi učenja i vrste inteligencije u srednjim školama u SBK/KSB i ZDK“, učenici Katoličkog školskog centra Petra Barbarića iz Travnika (Iva Petrušić, Iva Babić i Hrvoje Ledić) podijelili su s nama svoje dojmove.

„Takmičenje je bilo odlično osmišljeno i organizirano, dobili smo priliku da se upoznamo i sa drugim srednjoškolcima te vidimo njihov način rada, također svi su bili jako ljubazni i prijatni. Zbog toga sam jako ponosna što smo baš mi pobijedili. Čast i zadovoljstvo mi je bilo sudjelovati i nadam se da će se organizirati još natjecanja da bi drugi učenici mogli doživjeti jako lijepo iskustvo kao mi“, kazala je Iva Babić.  

 „Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati na natjecanju. Naučila sam mnogo toga pripremajući se za isto te stekla novo iskustvo koje će mi sigurno biti od koristi u budućnosti. Nadam se da će biti prilike za još sličnih događaja“, poručila je Iva Petrušić.

  „Organizacijom natjecanja na temu „Stilovi učenja i vrste inteligencije u školama SBK/KSB i ZDK“ potaknulo se na razmišljanje i istraživanje ovih važnih tema u svakodnevnoj školskoj praksi. Osim što su učenici imali priliku razvijati vještine koje su im potrebne za buduće obrazovanje,  imali su priliku i osvijestiti koliko je važno imati uvid u vlastite sposobnosti kao i poznavati vlastiti stil učenja“, naglasila je Klaudija Ribić, prof.,  pod čijim su mentorstvom učenici KŠC-a „Petar Barbarić“ osvojili prvo mjesto.

Učenicima i njihovoj profesorici zahvaljujemo na dojmovima te još jednom čestitamo na izvrsnom uspjehu postignutom na natjecanju „Stilovi  učenja i vrste inteligencije u srednjim školama u SBK/KSB i ZDK“, kojeg je 13.4.2019.g. organizirao Fakultet pravnih nauka Sveučilišta/ Univerziteta „VITEZ“.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.