Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Turković: Napadaju me jer sam i danas na istoj liniji

Pročitajte i ovo

O tome se ne zna mnogo, jer se nikada time nisam hvalila, niti u prsa busala. Smatrala sam to svojom dužnošću”, poručuje Turković.

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković oglasila se na svom Facebook profilu povodom komentara upućenih na njen račun nakon izjave o “razmaženosti građana” koju je dala prije nekoliko dana.

Pored komentara koji su je povrijedili Turković je u svom obraćanja odgovorila i delegatu u Domu naroda Parlamenta BiH Zlatku Miletiću.

Miletić je, podsjećamo, rekao kako Turković nije bila u Sarajevu za vrijeme opsade, te da samim tim ne zna kako je 44 mjeseca živjeti bez struje, hrane i vode.

Objavu ministrice Turković prenosimo u cijelosti:

– Nevjerojatna je količina laži, uvreda i jezika mržnje iznesena posljednjih dana protiv mene.

Prešutjela sam, jer je posve jasno da je u pitanju hibridni rat koji se vodi protiv svih onih koji se bore za Bosnu i Hercegovinu.

Ali, dužnosnici, ljudi poput Zlatka Miletića, izaslanika u Domu naroda BiH, ne bi smjeli sebi dozvoliti da iznose neprovjerene i netočne informacije.

Gospodine Miletiću, za vašu informaciju, ja sam se 1992. godine uoči početka agresije, s troje djece, iz ugodnosti Australije gdje sam bila uspješan pravni-kriminalista, sa sigurnošću koju mi je davala obitelj majke Katarine Kraus koja je živjela u Australiji od šezdesetih godina, dobrovoljno vratila u BiH i Sarajevo, stavila se na raspolaganje državi i narodu u gradu pod opsadom.

Radila sam poslove od kojih su mnogi muškarci koji danas iznose laži i objede bježali i skrivali se. Na to sam ponosna.

O tome se ne zna mnogo, jer se nikada time nisam hvalila, niti u prsa busala. Smatrala sam to svojom dužnošću.

Informacije o svojoj imovini sam prilikom stupanja na dužnost obznanila u cijelosti.

Nisu to jedine laži koje su o meni iznesene, lagalo se o mojim primanjima, mojoj obitelji, nehumano vrijeđalo kao osobu, pa i ženu i sve je skriveno iza plašta kritike zbog manjeg djela intervjua koji glasni kritičari u cijelosti nisu ni pogledali.

Sigurna sam da Vi gospodine Miletiću dobro razumijete elemente specijalnog rata koji se vodi protiv naše države koja “da bi se lakše dezintegrirala mora biti disfunkcionalna, a narod nezadovoljan kako ne bi vidio svrhu dalje borbe za BiH”.

Nije, gospodine Miletiću, razlog napada nešto što sam rekla, a što svako dobronamjeran može potpuno jasno razumjeti, već zato što sam i danas na istoj liniji na kojoj sam bila i ‘92, napisala je Turković.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

OGROMNE ŠTETE, STRADALO NEKOLIKO GRADOVA Nikad veći led pao na sjeveru Hrvatske

DHMZ Republike Hrvatske izdao je upozorenje u trenu kad je tučonosni oblak već “rasipao” svoj teret na sjeveru Hrvatske....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo