Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Prezentacija snaga i sredstava Oružanih snaga BiH u Vitezu

Pročitajte i ovo

U povodu raspisivanja Javnog natječaja za prijam kandidata u djelatnu vojnu službu u OS BiH u početnom činu časnika, a u cilju afirmiranja vojne profesije i jačanja civilno-vojne suradnje, OS BiH će realizirati javne prezentacije za prijam u djelatnu vojnu službu, uz prikaz sposobnosti i sudjelovanja OS BiH u operacijama potpore miru.

Jedna u nizu od ovih planiranih aktivnosti će se održati na platou poduzeća FIS u Vitezu (Poslovni centar 96) pod nazivom „Prezentacija snaga i sredstava OS BiH“ i to 30. rujna 2015. godine u terminu od 10 do 20 sati, te 1. listopada 2015. godine od 8 do 20 sati.

U sklopu ukupnih događanja bit će prezentirane aktivnosti OS BiH u segmentu Operacija potpore miru – muzejska postavka na otvorenom, redovite aktivnosti OS BiH, aktivnosti deminerskih ekipa OS BiH, koncert vojnog orkestra OS BiH, info- pultovi s detaljnim informacijama o prijamu u djelatnu vojnu službu s mogućnošću popune obrazaca za natječaj za prijam časnika u OS BiH, te aktivnosti počasne postrojbe OS BiH.

Izuzev Viteza, ove javne prezentacije su održane ili će se održati i u Bihaću, Banja Luci, Doboju, Bijeljini, Tuzli, Vitezu, Livnu, Mostaru i Trebinju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

MILIJUNI UBIJENIH PTICA Najgora kriza s ptičjom gripom u Europi

Europa je ove godine doživjela najgoru krizu ptičje gripe ikad, tokom koje je skoro 50 milijuna ubijenih živinara. Postojanost...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo