Srijeda, 6 srpnja, 2022

Pomoć svima i za sve

Pročitajte i ovo

Crveni križ Općine Novi Travnik premašio je granice djelovanja u lokalnoj zajednici, te još jednom pokazao senzibilitet prema svim ugroženim kategorijama društva.

Naime, u ponedjeljak, 24.8.2015. godine, volonteri Crvenog križa posjetili su Zavod za zbrinjavanje mentalno-invalidnih osoba Bakovići, te uručili skromnu donaciju – odjeću za djecu i pakete higijenskih proizvoda. Tijekom posjeta predstavnici Crvenog križa upoznali su se s uvjetima života i rada u Bakovićima ( kolektivni smještaj za štićenike, radionice i sl.).

Nakon “Bakovića”, volonteri i predstavnici Crvenog križa posjetili su 26.8. 2015.godine, nevladinu organizaciju “ Medica” u Zenici. Medica djeluje od 1993.godine, te kontinuirano pruža psiho- socijalnu i medicinsku pomoć I podršku ženama i djeci – žrtvama ratnog i poratnog nasilja, uključujući i žrtve ratnih silovanja, seksualnog nasilja u mirnodopskim okolnostima, žrtve obiteljskog nasilja i žrtve trgovine ljudima.

Nakon uručene donacije, dogovoren je nastavak suradnje s ovom vrijednom organizacijom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Tražite posao? Opel tim Nadioci Vitez traži djelatnike

Potreban djelatnik za rad na autootpadu rastavljanje vozila sortiranje dijelova- 1 djelatnik, te potreban automehaničar sa iskustvom -1 djelatnik...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo