spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Oliverova supruga oglasila se o Miloševićevoj knjizi na grobu: Uopće mi nije jasna poruka. Oliver se nije bavio politikom

Nakon što su se društvenim mrežama i regionalnim medijima proširile fotografije groba Olivera Dragojevića na kojemu stoji knjiga Slobodana Miloševića, koju je ostavio Vučićev propagandist Filip Rodić, Vesna Dragojević oglasila se za medije i prokomentirala situaciju.

“Vidjela sam ja to jutros i dok nisu mediji objavili, nisam imala pojma. Glupo mi je da uopće itko povezan s politikom dolazi i išta ostavlja. Dolaze ljudi stalno pa ostavljaju slike, razglednice i takve sitnice… Nadam se da je to netko već maknuo, naši Velolučani svaki dan prođu pa vide. Ovdje netko koristi priliku, ali uopće mi nije jasna poruka. Oliver se nije bavio politikom. Nije mi ni smiješno ni zanimljivo”, kaže.

Dodala je da se incidentom neće previše zamarati.

“Eto, možda je taj čovjek obožavatelj i Miloševića i Olivera pa ih je ovako spojio. Malo mi je to nevjerojatno, ali svega ima”, dodala je za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Vučićev propagandist, kolumnist Večernjih novosti i urednik tjednika Pečat, Filip Rodić, ovih se dana odmarao u Hrvatskoj i na Facebooku je objavio nekoliko fotografija.

Kako se vidi iz objave od 1. kolovoza, Rodić je baš u vrijeme kada se obilježavala godišnjica smrti Olivera Dragojevića posjetio njegov grob u Veloj Luci i na njemu ostavio knjigu ratnog zločinca Slobodana Miloševića Godine raspleta. Radi se o zbirci njegovih govora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti