Srijeda, 6 srpnja, 2022

Održana 9. sjednica Vlade Srednjobosanske županije

Pročitajte i ovo

+Deveta sjednica Vlade SBŽ-a održana je u četvrtak u Travniku u prostorijama Vlade.

Između ostalog, Vlada SBŽ je na prijedlog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta donijela odluku o izdvajanju sredstava za izgradnju škole Osnovne škole „Safet beg Bašagić“ Novi Travnik, kojom se izdvaja iznos od 50.000 KM, a sredstva će se doznačiti Općini Novi Travnik.

Na prijedlog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva donesene su sljedeće odluke:

Odluka o izdvajanju sredstava iz Proračuna SBŽ za 2015., za sufinanciranje troškova sanacije i obnove šuma prema programu „Plan zaštite šuma od štetnih agenasa na području Županije za 2015., kojom Vlada izdvaja iznos od 13.000 KM.

Odluka o izdvajanju dijela sredstava za provođenje Programa mjera zdravstvene zaštite životinja u 2015. na epizootiološkom području SBŽ iz Proračuna SBŽ izdvojen je iznos od 10.000 KM za provođenje Programa, sredstva će biti utrošena za vlasnike životinja koje su bile zaražene i Veterinarskim stanicama.

Vlada SBŽ, također Crvenom križu SBŽ, izdvaja iznos od 10.000 KM, kao pomoć za rad navedenog društva za treći i četvrti kvartal 2015.

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike je predložilo, a Vlada SBŽ donijela Odluku o izdvajanju sredstava iz Proračuna SBŽ za 2015. na ime sufinanciranja nabavke biokemijskog analizatora za JU “Dom zdravlja” Fojnica, odlukom se izdvaja iznos od 5.000,00 KM.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo