spot_img
spot_img
Nedjelja, 21 travnja, 2024

Održana 9. sjednica Vlade Srednjobosanske županije

+Deveta sjednica Vlade SBŽ-a održana je u četvrtak u Travniku u prostorijama Vlade.

Između ostalog, Vlada SBŽ je na prijedlog Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta donijela odluku o izdvajanju sredstava za izgradnju škole Osnovne škole „Safet beg Bašagić“ Novi Travnik, kojom se izdvaja iznos od 50.000 KM, a sredstva će se doznačiti Općini Novi Travnik.

Na prijedlog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva donesene su sljedeće odluke:

Odluka o izdvajanju sredstava iz Proračuna SBŽ za 2015., za sufinanciranje troškova sanacije i obnove šuma prema programu „Plan zaštite šuma od štetnih agenasa na području Županije za 2015., kojom Vlada izdvaja iznos od 13.000 KM.

Odluka o izdvajanju dijela sredstava za provođenje Programa mjera zdravstvene zaštite životinja u 2015. na epizootiološkom području SBŽ iz Proračuna SBŽ izdvojen je iznos od 10.000 KM za provođenje Programa, sredstva će biti utrošena za vlasnike životinja koje su bile zaražene i Veterinarskim stanicama.

Vlada SBŽ, također Crvenom križu SBŽ, izdvaja iznos od 10.000 KM, kao pomoć za rad navedenog društva za treći i četvrti kvartal 2015.

Ministarstvo zdravstva i socijalne politike je predložilo, a Vlada SBŽ donijela Odluku o izdvajanju sredstava iz Proračuna SBŽ za 2015. na ime sufinanciranja nabavke biokemijskog analizatora za JU “Dom zdravlja” Fojnica, odlukom se izdvaja iznos od 5.000,00 KM.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM