Subota, 20 kolovoza, 2022

Od sada možete online provjeriti svoje novčane kazne

Pročitajte i ovo

Agencija za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH uvela je mogućnost da građani BiH mogu provjeriti svoje novčane kazne online.

Na web stranici www.iddeea.gov.ba, koja u srijedu u poslijepodnevnim satima nije funkcionirala, građani mogu pristupiti informacijama o statusu svojih novčanih kazni koje su unesene u Evidenciju o registru novčanih kazni i prekršajnoj evidenciji.

Podatke najprije mora unijeti nadležno tijelo za provođenje prekršajnog postupka i izvršenje prekršajnih sankcija.

Ukoliko građani žele detaljnije informacije o neplaćenim novčanim kaznama ili drugim podacima iz registra novčanih kazni i prekršajnoj evidenciji potrebno je da se obrate nadležnim tijelima ili Agenciji pisanim putem u skladu s važećim propisima.

Na web-stranici se nalazi i Uputstvo o načinu pristupa informacijama.

Informacija dobivena elektronskim putem iz registra novčanih kazni i prekršajnoj evidenciji čine sljedeće informacije – iznos neplaćenih novčanih kazni (ukupan iznos svih neplaćenih novčanih kazni, kazneni bodovi (broj kaznenih bodova), broj novčanih kazni po statusima (npr. prekoračen rok za plaćanje: 0, plaćen: 0 i sl) i pregledano (vrijeme u kojem je izvršen pregled).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
IZVOR:Jabuka.TV

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Izdane nove preporuke za cijepljenje četvrtom dozom

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je objavio nove preporuke koje se tiču drugog docjepljivanja, odnosno takozvane četvrte doze. Prema uputama...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo