spot_img
spot_imgspot_img
Srijeda, 28 veljače, 2024

Ljubušaci se na karnevalu rugaju Martini Mlinarević, spjevali joj posprdnu pjesmu ‘Nije Maša kriva što je naša’

Bh. veleposlanica u Češkoj Martina Mlinarević miljenica Hrvatima mrskog uzurpatora Sejde Komšića, zbog svojih po mišljenju mnogih antihrvatskih stavova koji jako odudaraju od hrvatske HNS-ove politike, često je na meti građana Hercegovine koji joj ne mogu oprostiti antihrvatske nastupe.

Tako je prije dvije godine na karnevalu, koji je održan u Mostaru, spaljena lutka sa likom Mlinarević. Ovaj put su je predmet sprdnje na karnevalu u Ljubuškom.

Naime, nekoliko dana prije karnevala objavljena je pjesma pod naslovom “Nije Maša kriva što je naša”, a video koji prati ovu pjesmu je zapravo slika na kojoj se vide Isus Krist, grb Hrvatske i lice Martine Mlinarević, tako da nema dileme kome je pjesma posvećena. U pogrdnom tekstu se, između ostalog, spominje kako su joj “idoli Komšić, Tito i Mao”, kako je “prodala vragu zemlju milu, dragu” i slično.

Zbog toga zanimljivo djeluje opis ispod videa u kojem se navodi kako je veljača, između ostalog, mjesec studentskih rokova, te kako je pjesma posvećena svim studentima svijeta, aludirajući na nezavršeno školovanje Komšićeve marionete.

Ovakva pjesma je, sasvim očekivano, izazvala reakciju Mlinarević.

– Nije bilo dosta što su spalili moj lik na mostarskom karnevalu. Ove godine na ljubuškom karnevalu imaju i pjesmu posvećenu meni. Ovakav nivo iživljavanja nad nekim nije zabilježen u našoj zemlji. Samo snaga kojom stojim, ubija ih. Netko to od gore vidi sve, grade moj, poručila je Moinarević svojim “fanovima” iz Ljubuškog.

No, bilo kako bilo hercegovačke mačkare oduvijek traže one koje će ismijati a Mlinarevićka je kao rođena za kandidatkinju ‘karnaevalskog ismijavanja’. Većini Hercegovaca ova političarka je antipatična i velika većina je uvjerena da Mlinarevićka radi protiv interesa hrvatskog naroda a napose onog u Hercegovini. Dugi niz godina se javnosti predstavljala kao borac protiv politike i političkog nepotizma da bi i sama na žalost postala dio istog, dodaje ABCportal.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM