spot_img
spot_img
Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Krišto: Preko Beograda je Mostar povezan s više od 80% svjetskih destinacija

”Preko Beograda smo, evo, povezani s više od 80 posto svjetskih destinacija”, rekla je Krišto.

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto kazala je u ponedjeljak na mostarskom aerodromu, nakon obilježavanja uspostavljanja direktne aviolinije između Beograda i Mostara, da ta linija ima višestruki značaj kako za Mostar tako i za cijelu BiH, kao i za razvoj gospodarstva i turizma.

”Sretni smo što svjedočimo otvaranju ove linije. Ova zračna linija doista ima višestruki značaj kako za Mostar tako i za cijelu BiH. Preko Beograda smo, evo, povezani s više od 80 posto svjetskih destinacija”, rekla je Krišto.

Dodao je kako je informirana i da je u ovom trenutku prodano više od 2.000 karata ovih linija.

Pored toga, smatra ona, direktna aviolinija između Beograda i Mostara, ima i gospodarski i turistički značaj.

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH najavila je i zajedničke sastanke radnih timova na kojima će se razgovarati, kako kaže, o brojnim temama koje se tiču kako bilateralnih odnosa između BiH i Srbije tako i onim koje su od interesa za cijelu regiju.

Inače, letovi između Mostara i Beograda i obratno će biti realizirani ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Polijetanje iz Beograda bit će u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati.

Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16:00 sati. Na ovoj relaciji letjet će zrakoplovi tipa Embraer E175 sa 88 mjesta.

Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti