Četvrtak, 30 lipnja, 2022

GLASNOVIĆ BRANI KORDIĆA! ‘Te neoboljševike treba zaliti kanaderom blagoslovljene vode i izvršiti masovni egzorcizam’

Pročitajte i ovo

Bivši BiH političar Dario Kordić koji je odležao višegodišnju zatvorsku kaznu za ratni zločin u Ahmićima, zbog sudjelovanja u posljednjem “Hodu za život” postao je meta nekolicine hrvatskih medija.

Izvor: Dnevno.hr

Jedan od onih koji je stao u njegovu obranu je general Željko Glasnović.

“On je ostao, a mentalni Jugoslaveni su pobjegli”

“Dario Kordić, koji je nevin osuđen, a o čemu postoje brojni dokumenti i dokazi, koji u Ahmićima uopće nije bio, koji ni jednog metka nije ispalio, koji nije imao nikakve vojne ovlasti – ovih se dana ponovno pljuje od strane salonskih stratega, redizajniranih komunista i neoboljševika koji nisu izašli iz dnevnog boravka dok su se Hrvati srednje Bosne borili za biološki opstanak”, objavio je Glasnović na svom Facebook profilu i nastavio nesmanjenom žestinom:

“Dario Kordić je mogao pobjeći, kao i mnogi drugi, ali vodio je primjerom i odlučio je ostati te braniti svoj narod, svoj identitet i svoju vjeru. Ostao je sa svojom obitelji i narodom dok su neki mentalni Jugoslaveni bježali čak u Beograd. Takvi nisu dostojni da mu dodaju niti čašu vode. Dario Kordić je pošten, častan, hrabar i dostojanstven čovjek, vjernik i domoljub. Sva njegova “krivnja” sastoji se u tome što je branio svoj narod, obitelj i dom”, napisao je Glasnović ponovno se osvrnuvši na “mentalne komuniste”

“To je najubojitija sekta u povijesti, trebaju egzorcizam”

“Nasljednicima te najubojitije sekte u povijesti nikada nije smetalo što je Joža Manolić i drugi koji su pobili na tisuće ljudi u bivšem jednopartijskom sustavu od ’41 do ’90, a još uvijek šetaju neprocesuirani i privilegirani dobivali najveće ordene. Nije im smetalo ni kad je Milka Planinc koja je bila politički komesar na Kočevskom Rogu u svibnju ’45 godine gdje je ubijeno više od 20 tisuća slovenskih domobrana i hrvatskih vojnika i civila, dobila nagradu od neokomunističkog Jutarnjeg lista koji ju je proglasio za Ženu godine. Ne smeta ih što se svake godine 50 milijuna djece raskomada u majčinoj utrobi?”, pita se umirovljeni general i zaključuje da nad ovom “sektom treba izvršiti egzorcizam”:

“Kad bi ih se moglo nekako navući da se skupe svi zajedno na nekom trgu – s pričom kako će dobiti nagradu od međunarodnih organizacija (oni vole ta naslikavanja uz škude i besplatan ručak) pa iznajmiti kanader pun blagoslovljene vode i izvršiti masovni egzorcizam – čulo bi se vrištanje (demona) do austrijske granice.”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

USVOJEN REBALANS PRORAČUNA ŽSB Povećanje od 34 milijuna KM

Danas je u Travniku održana 28. sjednica Sabora ŽSB. Zastupnici su raspravljali ukupno o devet točaka dnevnog reda, od...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo