spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Središnja Bosna, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine 2015/2016.

Čestitka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Središnja Bosna, Katice Čerkez povodom početka nove školske godine 2015/2016.

Dragi učenici, a posebno oni koji prvi puta ulaze u školske klupe, dragi učitelji, nastavnici, profesori, ravnatelji i direktori osnovnih i srednjih škola i ostali zaposlenici škola, dragi roditelji, želim vam sretan početak nove školske godine 2015./2016., koja bi trebala biti ispunjena novim izazovima, iskustvima, znanjima, ali prije svega novim prijateljstvima i zajedništvom u miru. Od učenika očekujem da odmorni i u dobrom raspoloženju dočekujete zvuk školskog zvona i susret sa starim i novim prijateljima, ali i svojim učiteljima, nastavnicima i profesorima, jer škola je mjesto prijateljstva, mjesto stjecanja novih znanja, vještina i sposobnosti, mjesto međusobnog uvažavanja i poštivanja. Budite ustrajni i vrijedni u učenju, znatiželjni u otkrivanju uzbudljivog svijeta znanja, ali činite to radosno i bez straha, jer djetinjstvo i odrastanje u školskim klupama uistinu je najljepše i najbezbrižnije doba vašeg života.

Od svih učitelja, nastavnika, profesora, ravnateljima i direktora škola i ostalih zaposlenika u obrazovanju, očekujem da budu strpljivi, predani, profesionalni i odgovorni u obavljanju njihove odgovorne i važne uloge u odgoju i obrazovanju naše djece.

Od roditelja očekujem da kroz svoju nezamjenjivu roditeljsku ulogu, daju punu potporu svojoj djeci, imaju razumijevanje za iste, te kroz svoje savjete, primjere i prije svega ljubav koju će ponijeti iz obiteljskog doma pomognete u savladavanju školskih obveza, znajući da vam nije lako.

Ja kao vaša ministrica, zajedno sa svojim suradnicima u Ministarstvu, imam obvezu osigurati vam što bolje uvjete u školama, i pružiti maksimalnu potporu djeci, zaposlenicima u školama i roditeljima, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima.

Sretan početak nove školske godine!
MINISTRICA Katica Čerkez

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM