spot_img
spot_img
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Međunarodni dan dječje knjige obilježen u Gradskoj knjižnici “Busovača”

U susret Međunarodnom danu dječje knjige, koji se obilježava 2. travnja na rođendan pisca bajki H. C. Andersena, u petak su učenici 5-tog razreda OŠ “Busovača” sa učiteljicom Marijom Ćosić posjetili knjižnicu i održali sat lektire – “Snježna kraljica”.

“Danas slavimo Međunarodni dan dječje knjige (ICBD – International Children’s Book Day)! Svake godine na ovaj datum nastoji se promovirati dječja književnost i čitanje od najranije dobi te skrenuti pozornost na potrebe najmlađih čitatelja i čitateljica. Knjižnica iz godine u godinu ima sve mlađe i mlađe članove i članice, zbog čega smo zaista presretne. Neka vas danas naša najmlađa čitateljica Tea potakne da zajedno sa svojom djecom posegnete za knjigama, tako da ljubav prema čitanju u kasnijim godinama sigurno neće izostati. Naravno, obavezno posjetite i Knjižnicu! Naša vrata su otvorena svima”, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Gradske knjižnice “Busovača”.

Gradska knjižnica Busovača

Dodajmo i da je protekli tjedan Gradsku knjižnicu “Busovača” posjetio gospodin Gradimir Gojer te osobno uručio komplet knjiga i CD koje NVO Gariwo Sarajevo poklanja busovačkoj knjižnici u okviru Akcije 3.000 knjiga za biblioteke u Bosni i Hercegovini i 20-tak knjiga iz svoje privatne biblioteke.

Gradska knjižnica Busovača

Gradska knjižnica Busovača Gradska knjižnica Busovača Gradska knjižnica Busovača

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti