spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Drama u Središnjoj Bosni: Ukrao auto u kojem se nalazila žena, ona iskočila, a lopov se zabio u drugo vozilo!

Nesreća koja se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima.

Ono što je na prvi pogled ličilo na prometnu nesreću brzo se ispostavilo kao složeniji slučaj otmice, što je rezultiralo sudarom vozila i mogućim ozbiljnim ozljedama.

Kako prenosi Jajce online, prema neslužbenim informacijama, jedan muškarac navodno je ušao u parkirani automobil marke “Golf” u kojem se nalazila jedna ženska osoba s namjerom da ga ukrade. Navodno je žena iskočila iz vozila u pokretu kada je shvatila namjere ovog muškarca, piše Klix.ba.

Nakon toga, muškarac je vozio kroz gradski tunel, a na putu do mosta, došlo je do sudara s vozilom VW Tiguan. Ograda na mostu zaustavila je džip VW Tiguan da ne padne u rijeku, a na Golfu je pričinjena velika materijalna šteta. 

Pripadnici Policijske uprave Jajce su trenutno na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju, a još uvijek nije poznato ima li ozlijeđenih u ovom incidentu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti