FOTOGALERIJA: Danas u Busovači odigrano 7.kolo odbojkaške omladinske lige KSB/SBK

0
112
Danas se u okviru sedmog kola omladinske lige KSB/SBK odigralo nekoliko utakmica između OK “Busovača” iz Busovače i OK “Time Out ” iz Jajca. Derbi kola je svakako bio susret juniorskih selekcija koje su prve izašle na teren.

Na samom početku igrao se poen za poen. U igri domaćih odbojkašica bilo je nekoliko grešaka koje inače ne karakteriziraju ovu ekipu. Kako ističe trener domaćih odbojkašica,na to je utjecala pauza od dva kola i izmijenjen sastav. Gošće su pak,došle puno kompletnije i s više motiva da pobijede prošlogodišnje prvakinje.

Tijekom sredine prvog seta niti jedna ekipa nije otišla na vise od dva poena razlike. Kraj seta donosi pravu dramu! Od 20:20 igra se ponovno poen za poenom tako da se set igrao na razliku. Domaće igračice propuštaju nekoliko set lopti što uz nekoliko početničkih grešaka daje gošćama prednost od jednog seta. Rezultat nakon prvog seta je glasio 29:27 za ekipu iz Jajca.
Drugi set bolje otvaraju domaće igračice.Trener domaćih je konačno zadovoljan. Uz nekoliko logičnih izmjena od svojih igračica traži više rizika na servisu što itekako donosi razliku do sredine seta. Međutim, ponovno opuštanje domaćina gošće koriste i dovode set u egal i upravo to je probudilo domaći sastav! Ubacili su u brzinu više i svoju prednost na mreži znalački koriste i osvajaju drugi set. Treći set se ponovno igra poen za poenom do promjena strana, kada se prošlogodišnje prvakinje odvajaju na dva razlike i privode derbi u svoju korist.

U preostalim dvjema utakmicama nije bilo iznenađenja. Gošće slave i u pionirskom i u predpionirskom susretu s po 2:0 u setovima i zasluženo odnose po 3 boda u Jajce.

FOTOGALERIJA: