Ponedjeljak, 8 ožujka, 2021

Željko Komšić u Busovači: Kandidirao sam se da zaustavim ono što radi HDZ BiH i HNS BiH i da zaustavim Čovića i Dodika u Predsjedništvu BiH

Pročitajte i ovo

Održan trodnevni seminar Mladeži HDZBiH u suorganizaciji s Konrad Adenauer fondacijom

U Vitezu je od 25. do 27. veljače održan seminar u partnerskoj suorganizaciji Mladeži HDZ-a BiH i fondacije Konrad...

FOTO | Deponija građevinskog otpada u Donjoj Rovni

U inbox našeg portala dobili smo poruku zabrinutog građanina koji je želio skrenuti pozornost na sve veći problem divljih...

Preminuo legendarni Zlatko Cico Kranjčar

U Zagrebu je u ponedjeljak u 65. godini života nakon dugotrajne borbe s bolešću preminuo Zlatko Cico Kranjčar, bivši...
Večeras je u kino dvorani Theatre Napretkova doma u Busovači održan predizborni skup Demokratske fronte. Uz oko 150 simpatizera i članova DF-a, predizbornom skupu je nazočio i Željko Komšič, predsjednik ove stranke te kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Nakon intoniranja himne BiH, skupu se obratio Vlatko Glavaš, nositelj liste DF-a za Parlament BiH, Amer Orlović, nositelj liste DF-a za Skupštinu KSB, Mara Đukić, nositeljica liste za Parlament FBiH, Mensura Beganović, 2. na listi za Parlament BiH te na samom kraju i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Na početku svog govora poručio je da izbornu kampanju treba voditi – umjesto na politici straha – na politici plana za budućnost generacija koje dolaze. Osvrnuo se i na razloge svoje kandidature kazavši:

„Dva puta sam bio član Predsjedništva BiH. Idem treći put i to iz samo jednog razloga. Pobijediti se podrazumijeva… Ali, idem da zaustavim ovo što rade Hrvatska demokratska zajednica BiH, Hrvatski narodni sabor BiH i Dragan Čović. Idemo da im ne damo da se spoje s Dodikom, pogotovo u Predsjedništvu BiH, da ih razdvojimo, da ih pobijedimo i da im pokažemo da će uvijek pobijediti Bosna i Hercegovina“, kazao je Komšić, a prenosi grad-busovaca.com portal.

Osvrnuo se i na doček ratnog zločinca u Busovači

„Mi nikad nećemo podržati one koji dočekuju ratne zločince s paradama kao što ste vi to u Busovači imali priliku vidjeti te da ista pravila vrijede za sve. Želimo narodu ostaviti zemlju iz koje neće ići i na koju će biti ponosni. Borba je jako teška. S jedne strane ih zaustaviti – u ovom konkretnom slučaju zaustaviti Čovićeve planove A, B, C, D… pogotovo njegove planove koje ima i koje misli da realizira ako uđe u Predsjedništvo BiH s Dodikom, a onda napraviti korak naprijed i početi od programskih stvari vraćajući nadu djeci i ljudima u BiH“, zaključio je Komšić.

- Advertisement -

Skup se završio zajedničkim fotografiranjem i druženjem kandidata, članova i simpatizera BiH uz zvuke poznate navijačke pjesme „Hajmo Bosno“. U prilogu pogledajte nekoliko fotografija reportera grad-busovaca.com portala kao i obraćanje Željka Komšića.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Sutra je Međunarodni dan žena: Cvjećara “Palma” nudi vam bogat izbor svježeg cvijeća i prelijepih aranžmana

Sutra je 8. mart – Međunarodni dan žena... Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tijekom cijele godine, ovaj dan ima...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo