spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Završen nogometni kamp na kompleksu NK Rijeka

„Želim biti najbolji“, naziv je četvorodnevnog otvorenog nogometnog kampa (škole) održanog proteklih dana na sportskom kompleksu Nogometnog kluba „Rijeka“ u Vitezu.

Organizator je bio poznati nogometni trener, donedavni šef stručnog stožera premijerligaša NK Vitez, vlasnik trenerske profesionalne licencije, što baš i nije čest slučaj u BiH kada je u pitanju rad s najmlađim nogometašima.

Pravo sudjelovanja imala su djeca rođena 2005.; 2004.; 2003. godine, prijavilo se ukupno 45 mališana iz svih mjesta Lašvanske doline, iz nogometnih klubova i pojedinih škola nogometa s ovoga područja. Jer, ovaj četvorodnevni nogometni kamp, ili škola nogometa, je rad s djecom po posebnom programu i s posebnim metodama, s cjelodnevnim boravkom, pa se može reći da je to nogometna nadopuna naučenog već ranije, ili nogometna nadgradnja, rekli bismo.

Uz organizatora i voditelja kampa-škole, Valentina Plavčića, s dječacima su radili treneri Goran Babić, Srećo Žuljević, Oliver Vujica, Robert Perković, Dejan Plavčić i Jure Badrov.

Prema njihovim ocjenama i procjenama, najbolji tehničar među polaznicima kampa je Marin Fišić, najperspektivnijim ocijenjen je Ismir Izanić, najbolji i najtalentiraniji golman je Andro Pavlović, najbolji strijelac je Tony Badrov, dok je titulu ukupno najboljeg i najkompletnijeg nogometaša kampa ponio Andrej Vujević.

Priznanja i prigodne nagrade najboljim uručili su predsjednik NK Rijeka, Anto Šakić – Bolfo i predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanske županije, Ivan Frljić.

Organizacijom i radom u četvorodnevnom kampu s cjelodnevnim boravkom zadovoljni su bili svi sudionici – mlađani nogometaši, njihovi roditelji, treneri i gledatelji koji su s velikim zanimanjem pratili rad i umijeća mladih i talentiranih nogometaša.

A organizatori kampa, na čelu s Valentinom Plavčićem, upućuju posebnu zahvalu Anti Šakiću – Bolfi koji im je sve resurse sportskog kompleksa NK Rijeka besplatno stavio na četvorodnevno raspolaganje.

Vitez.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM