Utorak, 5 srpnja, 2022

Završen nogometni kamp na kompleksu NK Rijeka

Pročitajte i ovo

„Želim biti najbolji“, naziv je četvorodnevnog otvorenog nogometnog kampa (škole) održanog proteklih dana na sportskom kompleksu Nogometnog kluba „Rijeka“ u Vitezu.

Organizator je bio poznati nogometni trener, donedavni šef stručnog stožera premijerligaša NK Vitez, vlasnik trenerske profesionalne licencije, što baš i nije čest slučaj u BiH kada je u pitanju rad s najmlađim nogometašima.

Pravo sudjelovanja imala su djeca rođena 2005.; 2004.; 2003. godine, prijavilo se ukupno 45 mališana iz svih mjesta Lašvanske doline, iz nogometnih klubova i pojedinih škola nogometa s ovoga područja. Jer, ovaj četvorodnevni nogometni kamp, ili škola nogometa, je rad s djecom po posebnom programu i s posebnim metodama, s cjelodnevnim boravkom, pa se može reći da je to nogometna nadopuna naučenog već ranije, ili nogometna nadgradnja, rekli bismo.

Uz organizatora i voditelja kampa-škole, Valentina Plavčića, s dječacima su radili treneri Goran Babić, Srećo Žuljević, Oliver Vujica, Robert Perković, Dejan Plavčić i Jure Badrov.

Prema njihovim ocjenama i procjenama, najbolji tehničar među polaznicima kampa je Marin Fišić, najperspektivnijim ocijenjen je Ismir Izanić, najbolji i najtalentiraniji golman je Andro Pavlović, najbolji strijelac je Tony Badrov, dok je titulu ukupno najboljeg i najkompletnijeg nogometaša kampa ponio Andrej Vujević.

Priznanja i prigodne nagrade najboljim uručili su predsjednik NK Rijeka, Anto Šakić – Bolfo i predsjednik Nogometnog saveza Srednjobosanske županije, Ivan Frljić.

Organizacijom i radom u četvorodnevnom kampu s cjelodnevnim boravkom zadovoljni su bili svi sudionici – mlađani nogometaši, njihovi roditelji, treneri i gledatelji koji su s velikim zanimanjem pratili rad i umijeća mladih i talentiranih nogometaša.

A organizatori kampa, na čelu s Valentinom Plavčićem, upućuju posebnu zahvalu Anti Šakiću – Bolfi koji im je sve resurse sportskog kompleksa NK Rijeka besplatno stavio na četvorodnevno raspolaganje.

Vitez.info

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

U Busovači završeno snimanje filma “Amanet”: Komedija o tradiciji, ljudima na selu i prijateljstvu

Sa 60. scenom koju je danas udario načelnik Asim Mekić, u mjestu Jelinak kod Busovače, završeno je snimanje filma...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo