Subota, 3 prosinca, 2022

Volonteri Crvenog križa dan proveli sa novotravničkim mališanima

Pročitajte i ovo

Ove se godine, Dječji tjedan, prema programu Federalnog ministarstva rada i socijalne politike obilježava od 5. 10. do 10. 10. 2015. godine.

Upravo ovim povodom, Crveni križ Općine Novi Travnik zajedno sa volonterima posjetio je mališane u tri gradska vrtića – Javna ustanova Dječji vrtić Novi Travnik, dječji vrtić „Sultan Fatih“  i dječji vrtić “Anđeli” . Kroz igru i druženje sa novotravničkim mališanima, volonteri Crvenog križa podijelili su prigodne darove.

Također, radni susret se završio porukom kako dječja prava trebamo promocati i zastupati tijekom cijele godine, a ne isključivo tijekom Dječjeg tjedna.

Dječji tjedan je program koji se obilježava diljem svijeta i to u svrhu naglašavanja važnosti promicanja prava djeca koja su zagarantirana Konvencijom o pravima djeteta, ali je istovremeno i podsjetnik na našu kolektivnu odgovornost u vidu poštovanja dječjih prava i odgovaranja na dječje potrebe.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Švicarska slavila u ludoj utakmici, Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju s 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo