spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

VIDEO: Prosinečki dočekan ovacijama u Engleskoj: Želim biti vaš trener, otišao sam zbog bolesnog oca

Navijači su jednako glasni kao prije, bilo da pobjeđuju ili gube te se vidi lojalnost klubu – poručio je Prosinečki.

Bivši izbornik BiH te hrvatski reprezentativac i proslavljeni nogometaš Robert Prosinečki nakon 24 godine posjetio je engleski klub Portsmouth, u kojem je igrao u sezoni 2001/2002., kada je nastupio u 35 utakmice te se upisao u legendu kluba.

Ovaj engleski niželigaš organizirao je noć Roberta Prosinečkog nakon utakmice sa Sheffield Wednesdayem, a poznato je da ga u ovom klubu smatraju jednim od najboljih igrača u povijesti momčadi s Fratton Parka.

U spomenutoj sezoni, Prosinečki je postigao devet pogodaka, ali majstorijama koje je pokazivao na terenu kupio je sve navijače ovog kluba, a kako kaže, sjajno je vratiti se u klub gdje su ga navijači toliko cijenili i voljeli.

– U mojoj godini u Portsmouthu, navijači su me voljeli, a vjerujem da sam igrao jako dobro za njih i zbog toga je sjajno vratiti se ovdje. Igrati za ovaj klub je bilo nevjerojatno i posebno, a i sada vidim da ljudi ovdje žive i žive za nogometni klub. Veliki klubovi imaju puno navijača, ali je ovdje drugačije i posebno. Navijači su jednako glasni kao prije, bilo da pobjeđuju ili gube te se vidi lojalnost klubu – poručio je Prosinečki.

– Često razmišljam o tome da treniram ovaj klub, a naravno, ako ikada bude ponude, razmislio bih o tome. Ovo je klub s dušom i dao sam mu 100 posto kao igrač. Bila je to krasna godina za mene kao igrača, a otišao sam zbog očeve bolesti koja je značila da se moram vratiti – zaključio je veliki ‘Žuti’.

Prosinečki je imao toplu dobrodošlicu na stadionu i vidjelo se da ga navijači još uvijek obožavaju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM