spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Veterani Busovače ponovno u Zagrebu

Veterani Nogometnog kluba “Busovača” ponovno su bili gosti Nogometne udruge veterana i dragovoljaca domovinskog rata „Croatia 1990/91“. Ovo je 12. godina kako traje ova tradicija odigravanja prijateljskih utakmica nogometnih selekcija za koju su najviše zaslužni Nikica Petrović i Jozan Laštro.

Ovaj put igralo se na terenu na Savici (popularna Držićeva 102). Veterani Busovače bili su oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača (Jovanović, Znahor, Vrhovac), a pouzdanog vratara Beru Ćosića je zbog ozljede zamijenio Zoran Badrov poznatiji kao Janjuš. Domaćin je pobijedio sa 6:4 i revanširao se za ovogodišnji poraz u Busovači.

Nakon utakmice u Sesvetama je u pastoralnom centru crkve sv. Ante održan i ručak čiji je domaćin kao i uvijek bio Nikola Perica, a na kojem je kao gost bio i Dario Kordić. Po dobrom običaju razmijenjeni su pokloni između ekipa, a veterani Busovače su svoju zahvalnicu uručili Alojziju Čubeliću.

Novi susret zakazan je, naravno, sada u Busovači u narednoj godini i prilika za još jedno istinsko druženje starih sportskih prijatelja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM