spot_img

Večer znanja u Busovači: Prvi kviz u caffeu Chicago privukao brojne natjecatelje

U srcu Busovače, u opuštenoj i živahnoj atmosferi caffea Chicago, odigran je prvi kviz općeg znanja koji je privukao devet vjernih ekipa. Događaj je obilježen napetim trenucima i izlivima znanja, gdje su bodovi bukvalno prštali na sve strane.

Tijekom večeri, konkurencija je bila žestoka, posebno nakon druge runde kada su četiri ekipe bile unutar samo jednog pitanja razlike. “Napeto je bilo do samog kraja, ali prava sportska atmosfera i duh natjecanja održavali su nas na nogama,” komentirao je jedan od sudionika.

Za najuspješnije natjecatelje pripremljen je bogat nagradni fond zahvaljujući gostoljubivosti domaćina. Ekipa “Darun Strašni” odnijela je pobjedu, dok su drugo mjesto osvojile “Kalifornijske gliste” i treće “Casting couch surfersi”. Posebne pohvale zaslužile su i ekipe “Na rubu znanja” te “Ninje inchi” koje su također bile među nagrađenima.

Domaćini su se potrudili da, unatoč nesnosnim ljetnim vrućinama, atmosfera ostane vesela i ugodna. Veliko hvala upućuje se svim sudionicima koji su unatoč vrućinama našli vremena posjetiti ovaj događaj. Također, zahvaljujući se ekipi caffea Chicago na ukazanom povjerenju i najavi još bogatijeg nagradnog fonda za sljedeće natjecanje.

Ova večer znanja u Busovači pokazala je kako intelektualna natjecanja mogu biti izuzetno zabavna i privlačna, te se s nestrpljenjem očekuje sljedeći kviz.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti