spot_img
spot_img
Nedjelja, 21 travnja, 2024

Uprava NK “Vitez” smijenila stručni stožer

Uprava Nogometnog kluba “Vitez” smijenila je dosadašnji stručni stožer, na čelu s Valentinom Plavčićem, te Veseljkom Petrovićem i Jasminom Džidiđem.

“Nakon prijateljskog ogleda protiv ekipe Novog Travnika, koji je završen rezultatom 3:3 smijenjen je naš, sada već bivši, trener Valentin Plavčić, sa svojim pomoćnicima. Do daljnjeg prvu ekipu će voditi Ivica Bonić i Robert Perković. ”, kazao je u izjavi za medije Ivan Sajević, glasnogovornik NK “Vitez”.

NK “Vitez” pokušat će pitanje prvog trenera riješiti do susreta sa ekipom Željezničara.

“Ovim putem se u ime Uprave kluba želim zahvaliti dosadašnjem stručnom stožeru na angažmanu. Veseljko Petrović ostaje na poziciji sportskog direktora kluba, a svakako će se obaviti razgovor i s dosadašnjim trenerom Plavčićem o eventualnom angažmanu u klubu. Što se tiče novog trenera, u ovom trenutku nemamo informacije za javnost, ali ćemo blagovremeno izvijestiti o eventualnim promjenama”, dodao je Sajević.

NK “Vitez” održat će u četvrtak konferenciju za medije, na kojoj će biti najavljen susret 3. kola BHT Premijer lige BiH sa Željezničarom, te biti predstavljene članske i pretplatničke karte, kao I određene marketinške aktivnosti koje su napravljene kako bi se klub dodatno povezao sa svojim simpatizerima.

Susret 3. kola BHT Premijer lige BiH NK “Vitez” igra s ekipom Željezničara, na Gradskom stadionu Vitez, u nedjelju, 9. kolovoza, s početkom u 17,00 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM