Srijeda, 6 srpnja, 2022

Udruzi Volim Vitez dodijeljeno posebno priznanje za sveukupan doprinos društvenoj zajednici

Pročitajte i ovo

Na današnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Vitez, koja je održana u povodu Dana Općine Vitez Udruzi Volim Vitez dodijeljeno je posebno priznanje za, kako je navedeno, sveukupan doprinos društvenoj zajednici. Priznanje je preuzeo predsjednik Udruge Marko Lovrinović, koji se prigodnim govorom obratio okupljenima.  

Udruga Volim Vitez utemeljena je prije šest godina,  a u razdoblju rada i djelovanja prepoznata je kao jedan od relevantnih društvenih čimbenika u Vitezu, posebno kroz realizaciju više od pedeset projekta iz raznih oblasti. Posebno je vrijedno istaknuti kako je Udruga Volim Vitez provela projekte u partnerstvu s nizom domaćih institucija ali i s institucija Europske unije, što sigurno ide u prilog tezi da je ovo priznanje u pravim rukama.
U ovih šest godina jedan od najvidljivih projekta Udruge je izgradnja dječjeg igrališta u naselju Kamenjače, a iz Udruge najavljuju kako će uskoro i središnji dječji park iza Konzuma, u njihovoj režiji, biti obogaćen novim sadržajima. Udruga Volim Vitez provela je i niz radionica te edukacija, a projekt koji je izuzetno praćen je afirmacija lika i djela biskupa fra Joze Garića, najpoznatije osobe iz viteške povijesti, kojemu je Udruga Volim Vitez dala izraditi spomen poprsje. Uz navedeno Udruga je provodila  ekološke, karitativne i sportske projekte, sve s ciljem da se u Vitezu živi  ljepše i ugodnije, uz moto Udruge- Vitez se voli djelima. Udrugu Volim Vitez čine dominantno mladi ljudi koji na nesebičan način daju maksimalan doprinos želeći mijenjati ukupan ambijent i društvenu stvarnost u Vitezu na svim poljima društvenog života.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Jeste li znali? Poslodavac u FBiH je dužan omogućiti radniku četiri slobodna radna dana zbog vjerskih praznika

Poslodavac u FBiH dužan je radniku omogućiti odsustvo do četiri radna dana zbog vjerskih praznika od kojeg su dva...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo