Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Učenici Osnovne škole “Busovača” sudjelovali na završnom modulu Mirovne sekcije

Pročitajte i ovo

Učenici Osnovne škole “Busovača” su protekli vikend sudjelovali na završnom modulu Mirovne sekcije.

“Kroz Mirovnu sekciju u našoj školi naglašavali smo i isticali prave životne vrijednosti, vrijednosti koje ističu mir, prijateljstvo, religijski dijalog, empatiju, podršku, ljubav.
Naši učenici su zajedno sa svojim nastavnicima rado sudjelovali u radionicama, prezentacijama i nagradnim natječajima. Otvorili smo “prozore” u neke druge vidike.

Učenici naše škole su uživali gledajući sadržaje naših plakata, a mogli su naučiti i nešto novo i korisno. Naši seminari su, osim edukativnih radionica, bili prožeti i obogaćeni odlascima u muzeje, gdje smo upoznali svo obilje prirodne i kulturno-povijesne baštine naše zajedničke domovine kao i ostale povijesne znamenitosti, što je dodatno produbilo i obogatilo našu opću kulturu.

Hvala vam na divnim zajedničkim trenutcima, lijepim željama i nezaboravnom druženju.
Učenici Mirovne sekcije Osnovne škole “Busovača”.

“Hvala i našem mentoru Matiji, koji nas je poticao i hrabrio, pratio naše radionice, davao nam primjere i sugestije, a i na seminarima bio naš oslonac kada smo bili podalje od svojih roditelja” – poručuju učenici iz Mirovne sekcije.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo