spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Tijekom renovacije kuhinje otkrio nevjerojatno otkriće ispod poda: ‘Ne mogu vjerovati po čemu sam hodao’

Tijekom renovacije kuhinje, majstori su otkrili ogromnu rupu ispod poda, koja se pokazala kao pet metara dubok bunar datiran iz 18. stoljeća.

Na svom profilu TikToker Morty Led iz Cheshirea, Ujedinjeno Kraljevstvo, podijelio je video u kojem pokazuje svoje iznenađujuće otkriće ispod kuhinjskog poda, što je rezultiralo viralnom reakcijom s gotovo 40 milijuna pregleda i četiri milijuna lajkova.

Tijekom renovacije kuhinje, majstori su otkrili ogromnu rupu ispod poda, koja se pokazala kao pet metara dubok bunar datiran iz 18. stoljeća. Odlučili su zadržati bunar i integrirati ga u svoj dom. Led je dokumentirao cijeli proces, privukavši tako milijune pregleda na društvenoj mreži, prenosi Kurir.

“Prije nešto više od mjesec dana naišli smo na nevjerojatno otkriće ispod kuhinjskog poda”, izjavio je, dodajući: “Posljednjih 20 godina nismo ni slutili da hodamo iznad bunara starog preko 300 godina.” Bio je zapanjen.

“Dok smo uklanjali dio pijeska, primijetili smo neobičnu mješavinu šljunka na jednom mjestu. Istraživanjem smo otkrili da je to šupaljina ispunjena vodom”, objasnio je.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti