spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

U znaku sjećanja i prijateljstva: Planinari odali počast na 3. Memorijalu Zvonko Gučanin Tajo

U duhu sjećanja i poštovanja, članovi Planinarskog društva “TIM” sudjelovali su na trećem Memorijalu Zvonko Gučanin Tajo, održanom u slikovitim Pokrajčićima. Događaj je započeo hodnjom iz Strugice do Stožerka i natrag, čime su sudionici odali počast i sjećanje na Zvonka Gučanina Taja, čije ime memorijal ponosno nosi.

Završetak hodnje obilježen je gostoprimstvom HEPU “Sveti duh”, koji je za sudionike pripremio tradicionalni grah, pružajući tako priliku za zajedničko okupljanje i dijeljenje uspomena. Druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples, podcrtavajući zajedništvo i prijateljski duh među prisutnima.

Organizatori su se potrudili osigurati da memorijal protekne u znaku dobrog raspoloženja i odlične organizacije, zahvaljujući čemu je ovo događanje još jednom potvrdilo svoje mjesto u srcima ljubitelja prirode i planinarenja.

Zahvaljujemo se domaćinima na izvanrednom gostoprimstvu i svim sudionicima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj memorijal. Dokazali smo da, iako nas je malo, naša strast prema planinarenju i zajedničkim avanturama ne poznaje granice.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti