spot_img
Subota, 9 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

U znak zahvalnosti Bogu i Majci Božjoj iz Deževica hodočaste u Međugorje

Skupina koja broja sedam hodočasnika krenula je prije dva dana iz Deževica put Međugorja. Predvodi ih deževički župnik don Josip Majić, a pored još dva vjernika iz ove župe, skupine čine i tri vjernika iz Kiseljaka te jedna hodošasnica podrijetlom iz Fojnice koji živi i radi u Njemačkoj, prenosi art.info.

Put od 150 km planiraju preći do petka kada će u Međugorju slaviti misu te se zajedno s drugim vjernicima uputiti na brdo ukazanja. „Idemo zahvaliti Bogu za sve što nam je dao u našim životima. Nas četvoro prvi put hodočasti u Međugorje, a prije toga hodočastili smo u druga svetišta, najčešće u Deževice sv. Jakovu“, kazao nam je Mario Rajić iz kiseljačkog naselja Jehovac. Put ih iz Deževica do Međugorja vodi preko planina, a uz ugodno miholjsko ljeto uživaju u prekrasnim prirodnim krajolicima koje su nam fotografirali i poslali

Hodočasnicima želimo ugodan i siguran put do odredišta kamo ih vodi tako jednostavna, a u životu toliko potrebna zahvalnost Bogu i Majci Božijoj za sva dobra koja nam daju svakoga dana ovozemaljskoga života.

Art.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM