spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

U kolicima hodočasti s prijateljima iz Livna u Međugorje

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna ide na hodočašće Kraljici Mira u Međugorje, a među njima je i Jozo Klišanin, koji je u kolicima.

Ovo hodočašće predstavlja jedno duhovno putovanje za nas, a ne samo fizičko kretanje. Mi želimo poslati poruku nade i vjere, želimo pokazati kako duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane uz podršku i nepokolebljiv duh.

Naše putovanje pokazuje kako se međusobna pomoć i razumijevanje može pretvoriti u snagu koja nadmašuje sve tjelesne ograničenosti, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu jutro, a očekuju kako će stići u Međugorje u petak oko podne.

Uputili smo se našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišeno. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati ma misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u svoje ime da svake godine najmanje dva puta dolazim u Međugorje i ne mogu riječima opisati koliko puta mi je pomogla Majka Marija i koliko mi je puta uslišala molitve. Mislim da će se složiti sa mnom i moji prijatelji kad kažem da je dolazak u Međugorje nešto neopisivo i da bi svaki vjernik trebao posjetiti Međugorje i kako će tako saznati zašto je neopisivo riječima, kazala je Jelena Roguljić.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti