Petak, 1 srpnja, 2022

U Busovači se gradi ribarski dom [FOTO]

Pročitajte i ovo

Udruga sportskih ribolovaca “Busovača” zadnjih nekoliko mjeseci gradi ribarski dom na reviru “I. P. Oko” u Busovači

Dugogodišnja ideja i san o ribarskom domu u Busovači napokon je zaživio. Vrijedni članovi Udruge sportskih ribolovaca “Busovača”, uz pomoć brojnih donatora i prijatelja, ove su godine krenuli s realizacijom izgradnje doma. Protekli tjedan su završeni radovi na pokrivanju, a ovaj je tjedan ugrađena stolarija.

Prema riječima predsjednika USR “Busovača”, Ivice Tomičića, ovo je za njih velik i značajan projekt.

“Radovi se i dalje nastavljaju. Do Božića planiramo uraditi strop i zidove, tako da bi nam to omogućilo useljenje. Zima nam neće biti prepreka jer ćemo iskoristiti svaki trenutak da dođemo do završetka. Sve unutarnje radove izvode naši članovi jer u svojim redovima imamo nekoliko “majstora” ribolovaca. Na proljeće, ako financije dozvole, slijedi završni dio, a onda se nakon toga možemo posvetiti čišćenju i uređenju rijeke”, istaknuo je za grad-busovaca.com portal Ivica Tomičić, predsjednik USR “Busovača”.
“Planiramo raditi i s mladima na edukaciji o značaju čistih rijeka i ekologiji uopće, a uz ovo se nameće i škola ribolova jer su sada uistinu stvoreni preduvjeti za istu”, dodao je on.

FOTO: Miralem Ekmeščić

Ovim putem iz Udruge sportskih ribolovaca “Busovača” se zahvaljuju brojnim donatorima i prijateljima na pomoći pri izgradnji doma, a to su prije svega: Mirjana Plavčić, predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača, Asim Mekić, načelnik Općine Busovača, DDI d.o.o. Busovača (Benjamin i Jasmin Halilović), Esta d.o.o. Busovača, Sigma-SK d.o.o. Busovača, Gudelj d.o.o. Vitez (Pero i Slavko Gudelj), Miro Čavara, Miroslav Mići Šafradin, Valvoslon d.o.o. Busovača (Branislav Vujica), Jasenko Tomičić, Veterinarska stanica Busovača, itd. Ovom prilikom se ispričavamo ako smo nekoga zaboravili spomenuti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Vedran iz Fojnice i Frano iz Širokog na Blidinju otvorili “hotel s milijun zvjezdica”

Da su mladi pokretačka snaga našeg društva u svim oblastima – pa tako i u turizmu, pokazuje primjer mladića...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo