U Busovači se gradi ribarski dom [FOTO]

Udruga sportskih ribolovaca “Busovača” zadnjih nekoliko mjeseci gradi ribarski dom na reviru “I. P. Oko” u Busovači

Dugogodišnja ideja i san o ribarskom domu u Busovači napokon je zaživio. Vrijedni članovi Udruge sportskih ribolovaca “Busovača”, uz pomoć brojnih donatora i prijatelja, ove su godine krenuli s realizacijom izgradnje doma. Protekli tjedan su završeni radovi na pokrivanju, a ovaj je tjedan ugrađena stolarija.

Prema riječima predsjednika USR “Busovača”, Ivice Tomičića, ovo je za njih velik i značajan projekt.

“Radovi se i dalje nastavljaju. Do Božića planiramo uraditi strop i zidove, tako da bi nam to omogućilo useljenje. Zima nam neće biti prepreka jer ćemo iskoristiti svaki trenutak da dođemo do završetka. Sve unutarnje radove izvode naši članovi jer u svojim redovima imamo nekoliko “majstora” ribolovaca. Na proljeće, ako financije dozvole, slijedi završni dio, a onda se nakon toga možemo posvetiti čišćenju i uređenju rijeke”, istaknuo je za grad-busovaca.com portal Ivica Tomičić, predsjednik USR “Busovača”.
“Planiramo raditi i s mladima na edukaciji o značaju čistih rijeka i ekologiji uopće, a uz ovo se nameće i škola ribolova jer su sada uistinu stvoreni preduvjeti za istu”, dodao je on.

FOTO: Miralem Ekmeščić

Ovim putem iz Udruge sportskih ribolovaca “Busovača” se zahvaljuju brojnim donatorima i prijateljima na pomoći pri izgradnji doma, a to su prije svega: Mirjana Plavčić, predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača, Asim Mekić, načelnik Općine Busovača, DDI d.o.o. Busovača (Benjamin i Jasmin Halilović), Esta d.o.o. Busovača, Sigma-SK d.o.o. Busovača, Gudelj d.o.o. Vitez (Pero i Slavko Gudelj), Miro Čavara, Miroslav Mići Šafradin, Valvoslon d.o.o. Busovača (Branislav Vujica), Jasenko Tomičić, Veterinarska stanica Busovača, itd. Ovom prilikom se ispričavamo ako smo nekoga zaboravili spomenuti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vlada SBŽ

Sutra 13. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna

Upozorenje iz Civilne zašite Općine Busovača