Četvrtak, 30 lipnja, 2022

Tomislav Žuljević i Marijana Furundžija predstavljali BiH na ETDSF u Finskoj

Pročitajte i ovo

Tomislav Žuljević i Marijana Furundžija, kao predstavnici Bosne i Hercegovine, vratili su se iz Vantae – Helsinkija (Finska) s Generalne skupštine Europske sportske asocijacije transplantiranih i dijaliziranih – ETDSF.

„Na generalnoj skupštini smo, kao i predstavnici drugih država, predstavili aktivnosti udruga iz BiH u sportskom, socijalnom i zdravstvenom aspektu. Za to predstavljanje svi su imali po 3 minute, a s obzirom na to da smo mi nova članica ove asocijacije, naša prezentacija je bila nešto duža i slobodno možemo reći jedna od uspješnijih na skupštini. Dobili smo velike pohvale za naš rad od predsjednice ETDSF Judit Berente (Mađarska), glavnog tajnika Colina Whita (Irska), člana UO Brane Tome (Slovenija) i ostalih koji su pratili naš rad“, potvrdio je Tomislav Žuljević, predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika FBiH.

Članovi ove Udruge u narednom će se razdoblju pripremati za Europske sportske igre transplantiranih i dijaliziranih “VANTAA 2016”, koje će biti održane od 10. do 17. 7. 2016. godine piše Radio Vitez.

Žuljević izražava nadu da će ovo potaknuti transplantirane kao i osobe na hemodijalizi da se pokrenu i započnu s laganim treninzima i vježbama, kako bi kao natjecatelji u sportu kojega odaberu, bili što uspješniji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

POČIVAO U MIRU: Posljednji ispraćaj Joze Petrovića – Žike

U teškoj prometnoj nesreći rano jučer smrtno je stradao Jozo Petrović – Žika. Omiljen u društvu, ugodne naravi bio...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo