spot_img
Subota, 9 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Tomislav Žuljević i Marijana Furundžija predstavljali BiH na ETDSF u Finskoj

Tomislav Žuljević i Marijana Furundžija, kao predstavnici Bosne i Hercegovine, vratili su se iz Vantae – Helsinkija (Finska) s Generalne skupštine Europske sportske asocijacije transplantiranih i dijaliziranih – ETDSF.

„Na generalnoj skupštini smo, kao i predstavnici drugih država, predstavili aktivnosti udruga iz BiH u sportskom, socijalnom i zdravstvenom aspektu. Za to predstavljanje svi su imali po 3 minute, a s obzirom na to da smo mi nova članica ove asocijacije, naša prezentacija je bila nešto duža i slobodno možemo reći jedna od uspješnijih na skupštini. Dobili smo velike pohvale za naš rad od predsjednice ETDSF Judit Berente (Mađarska), glavnog tajnika Colina Whita (Irska), člana UO Brane Tome (Slovenija) i ostalih koji su pratili naš rad“, potvrdio je Tomislav Žuljević, predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika FBiH.

Članovi ove Udruge u narednom će se razdoblju pripremati za Europske sportske igre transplantiranih i dijaliziranih “VANTAA 2016”, koje će biti održane od 10. do 17. 7. 2016. godine piše Radio Vitez.

Žuljević izražava nadu da će ovo potaknuti transplantirane kao i osobe na hemodijalizi da se pokrenu i započnu s laganim treninzima i vježbama, kako bi kao natjecatelji u sportu kojega odaberu, bili što uspješniji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM