spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Svjetsko čudo u Čapljini: Gradonačelnik se pojavio kao hologram

Nesvakidašnja i situacija koja se dosada vjerovatno nikada nije vidjela ni u svijetu, desila se upravo danas u Čapljini kada se gradonačelnik ovog grada Smiljan Vidić obratio okupljenima putem holograma, predstavivši tako izvještaj o radu između dvije sjednice.

Pored redovnih događaja koji su sastavni dio sjednice, nezaboravan će ostati upravo trenutak kada se prisutnima putem holograma obratio gradonačelnik Smiljanić.

Okupljenima je ovaj prikaz bio zanimljiv i nevjerovatan, a Smiljanić je, kako piše Bljesak info ovime nastojao pokazati kako grad tehnološki napreduje u svakom pogledu.

Inače, ovoj svečanoj sjednici je prisustvovao veliki broj političara sa svih nivoa vlasti – od Borjane Krišto, kandidatkinja HDZ-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine preko Dragana Čovića, lidera HDZ-a do Nevenka Hercega, premijera HNK-a…, ali i izaslanika Vlade Hrvatske.

U redovnom izvještaju je, između ostalog,  istako kako je Gradska uprava u proteklom periodu uradila veliki broj projekata u Čapljini – od infrastrukturnih, preko razvojnih i privrednih, ali najviše onih koji se tiču mladih.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti