spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

SUTRA U VITEZU: Klub navijača Dinama organizira učlanjenje u lokalnu Udrugu i u GNK Dinamo Zagreb

Klub navijača Dinama Vitez poziva svu zainteresiranu javnost, navijače i simpatizere GNK Dinamo Zagreb, na zajedničko okupljanje u povodu učlanjenja te još jedne proslave naslova prvaka Hrvatske i osvajača hrvatskog Kupa.

Obnova već postojećeg članstva, kao i učlanjenje novih, kako u viteški KND, tako i u GNK Dinamo, organizira se u sutra 8. lipnja 2024. godine od 12:00 sati tijekom cijelog dana i večeri. Lokacija je Caffe KND vl. Antonio Marković u ulici Kulina bana b.b. Učlanjenjem u KND pomažete rad ove udruge, organiziranje brojnih događaja vezanih uz omiljeni klub tijekom cijele sezone, kao i razne organizacije društvenog i humanitarnog karaktera, dok učlanjenjem u GNK Dinamo stječete brojne pogodnosti.

Pozivamo sve naše sugrađane, ali i navijače i simpatizere Dinama iz susjednih općina u Središnjoj Bosni i šire da nam se pridruže u subotu na, za nas itekako važnom događaju. Želimo što veći broj prijatelja-članova u našu “obitelj”, a s ciljem da pokažemo kako se naš rad i zalaganje prethodnih nekoliko godina itekako isplatio.

Da smo postali jako prepoznatljivi, kazuje nam činjenica da nas veliki broj navijača diljem BiH i Hrvatske, ali i zemalja zapadne Europe posjećuje, dolazi u Vitez, u naš Klub od kuda zajedno bodrimo naše Modre i svijetu šaljemo fotografije koje u najboljem svjetlu promoviraju naš grad. Brojni nas navijači Dinama zaustavljaju ulicama Zagreba i Maksimira na utakmicama, kada na leđima naših majica, dresova i dukserica pročitaju natpis Vitez, želeći se fotografirati s nama, što nas posebno imponira. Stoga, navijač si Dinama, odvoji u subotu nekoliko sati i uživaj s nama uz roštilj, piće, simbolične nagrade iznenađenja i pjevaj s nama u glas “najljepšu baladu”, poručuju iz Klub navijača Dinama.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti