Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Sutra svečano otvorenje Šumarije Busovača, svi su dobrodošli!

Pročitajte i ovo

Sutra, 27. rujna u 11:00 sati svečano se otvara nova zgrada Šumarije Busovača. Sve posjetitelje očekuje piće dobrodošlice. 

Podsjećamo, novi kompleks Šumarije Busovača gradio se od proljeća prošle godine. Ovaj višemilijunski i skoro pa dvogodišnji projekt značajna je investicija za Busovaču, posebno za dio Željezničke ulice u Busovači koja je ovih dana osvanula u potpuno novom ruhu.

Tijekom proteklih mjeseci izgrađena je nova ograda u dužini od oko 700 metara, nova rasvjeta, a trenutno se gradi nogostup i druga prateća infrastruktura. Sve je to rezultat zajedničkog rada i suradnje Općine Busovača i uprave poduzeća ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume d.o.o., na čelu s direktorom Vildanom Hajićem te Busovljacima koji rade u interesu svog grada – Alberta Kokića, Vahidina Lušije i Dražena Bagarića.

Izgradnjom novog kompleksa Šumarije Busovača, ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume d.o.o. su pokazale jasno opredjeljenje kada su u pitanju investicije i ulaganje, a pokazatelj toga je svakako izgradnja ovakvih i sličnih objekata na području cijelog Kantona Središnja Bosna.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Ivana Knoll ne mari za katarska pravila

Najzgodnija navijačica na Svjetskom prvenstvu u Kataru odlučila je promijeniti pravila odijevanja pa se tako u jednodijelnom kupaćem kostimu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo