Subota, 1 listopada, 2022

Susret provincijala i bivših provincijala Bosne Srebrene

Pročitajte i ovo

U prostorijama Provincijalata Franjevačke provincije Sv. Križa – Bosne Srebrene na Kovačićima upriličen je 13. rujna bratski susret aktualnog provincijala Bosne Srebrene fra Zdravka Dadića i njegovih predšasnika.

Fra Zdravko primio je: fra Miju Džolana (provincijal od 2000. do 2009.), fra Lovru Gavrana (provincijal od 2009. do 2016.) te fra Jozu Marinčića (provincijal od 2016. do 2022.).

Bivši provincijali su podijelili svoje iskustvo vođenja Provincije sa sadašnjim provincijalom te su u bratskom ozračju razgovarali o svim važnim pitanjima koja se tiču budućnosti franjevačke zajednice, pastoralnih potreba naroda kojemu franjevci kroz stoljeća služe na ovim prostorima, kao i svih aktualnih problema s kojima se suočavaju stanovnici Bosne i Hercegovine.

Ovaj bratski susret, javlja Bosna Srebrena, ujedno je znak zajedništva, uzajamnog uvažavanja i suradnje koji je svojstven franjevačkom načinu života.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Firma iz BiH radnicima nudi plaću do 2500 KM. Je li to dovoljno?

Radničke plaće u Bosni i Hercegovini u posljednje vrijeme su u porastu, ne zahvaljujući naporima vlasti već nedostatku radne...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo