spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

SREDIŠNJA BOSNA Sastali se predstavnici umirovljenika i Šumarije, evo što je dogovoreno!

Protekli tjedan na inicijativu Saveza udruga umirovljenika u Kantonu Središnja Bosna održan je sastanak s predstavnicima ŠGD/ŠPD “Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume” d.o.o. Donji Vakuf, u povodu problema vezanih za isporuku ogrjevnog drveta.

Iako je rok isporuke, prema Ugovoru, 31. prosinca 2022. godine, prema riječima generalnog direktora ovog poduzeća Vildana Hajića, sve obveze vezane za isporuku ogrjeva bit će ispunjene do kraja idućeg mjeseca, odnosno do kraja studenog, a možda i ranije.

Predstavnici Udruge umirovljenika ŽSB informirani su da će do kraja ove godine dobiti novi cjenovnik i količine ogrjeva koji će se moć pisati za 2023. godinu.

Na sastanku su sudjelovali i predstavnici Udruge umirovljenika Busovača koji su poručili da su svjesni situacije vezane za dinamiku isporuke ogrjeva.

“Na sastanku održanom dana 20.10.2022 godine sa predstavnicima ŠPD Donji Vakuf a na poziv predsjednika Županijskog i Kantonalnog Saveza Udruga i Udruženja Umirovljenika, povodom problema vezanih sa zakašnjelom isporukom ogrjevnog drveta, mada je po Ugovoru rok isporuke 31.12.2022. godine .Po riječima čelnika ŠPD Donji Vakuf dobili smo usmeno garancije da će sve obveze vezane za isporuku ogrjeva ispuniti da kraja idućeg tj. Jedanaestog mjeseca a možda i prije. Također smo informirani da će Udruge i Udruženja do kraja Oktobra mjeseca ove godine dobiti novi cjenovnik i količine ogrjeva koje će se moći pisati za 2023 godinu. Svjesni situacije vezane za dinamiku isporuke ogrjeva, Udruga čini, i činit će sve što je u njenom moći da se ova aktivnost što prije okonča ,a naše članove Udruge kojima još nije isporučen ogrjev molimo za razumijevanje. S poštovanje vaša Udruga Umirovljenika Busovača”, ističu u objavi na svojoj stranici.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti