Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Spasimo život dječaku Eduardu Markoviću

Pročitajte i ovo

Humanitarno udruženje Đerđef Bugojno ovih dana pokrenulo je humanitarnu akciju za šestogodišnjeg dječaka Eduarda Markovića iz Kiseljaka. Eduardo je obolio od teškog dijabetesa i hitno mu je potrebna operacija gušterače. Dječak se već 18 mjeseci nalazi u Ukrajini, a posljednji nalazi govore o sve slabijem zdravstvenom stanju.

U ovom trenutku njegovi roditelji nemaju novac koji je potreban za dječakovu operaciju pa su uz pomoć Udruženja Đerđef odlučili pozvati sve humane ljude da se uključe u akciju za malog Eduarda. U planu je otvaranje i humanitarnog broja kao i organizacija humanitarnog koncerta na kojem će sav prikupljeni novac biti proslijeđen za liječenje ovog dječaka.

“Eduardo je u jako teškom stanju i pozivamo sve humane ljude da se uključe u ovu akciju i da nam pomognu u skupljanju potrebnih sredstava. Dječakova majka se nalazi sa njim u Ukrajini, a otac je dao i kuću na prodaju samo kako bi se našla potrebna sredstva. Mi već ovih dana odlazimo u Kiseljak i Busovaču gdje ćemo postaviti kasice, a u njegovom rodnom Kiseljaku ćemo organizirati i humanitarni koncert. Mi iz Udruženja Đerđef zahvaljujemo se svim humanim ljudima koji nas podržavaju u svim našim akcijama kao i svim medijima koji nam ustupaju svoj prostor, a sve kako bi naši bolesni, kojih ima jako mnogo, što prije ozdravili. Za desetogodišnjicu Udruženja planiramo i pozvati sve medije koji nam pružaju podršku te im se javno zahvaliti na sjajnoj suradnji”, istakla je predsjednica Đerđefa Šida Kalbić.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FOTO: Vatrena proslava pobjede Hrvatske, navijačko ludilo u Busovači!

Nogometna reprezentacija Hrvatske slavila je danas protiv reprezentacije Japana. U iznimno teškoj i neizvjesnoj utakmici Vatreni su uspjeli izjednačiti nakon...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo