Servisno osoblje Autocentra CMV iz Viteza dobilo prestižno Volkswagen priznanje

Servisno osoblje Autocentra CMV iz Viteza, dobilo je prestižno Volkswagen priznanje, Volkswagen Service Quallity Award (VSQA), u kategoriji “Best performance in Service”.

Svake godine na preko 100 tržišta na osnovu CEM ankete o zadovoljstvu kupaca servisnom uslugom (Customer Experience Managment), Volkswagen dodjeljuje priznanje za:

najveće zadovoljstvo kupaca pruženom servisnom uslugom u Volkswagen servisnoj mreži Bosne i Hercegovine te najveće poboljšanje kvaliteta servisne usluge u odnosu na prethodnu godinu u Volkswagen servisnoj mreži Bosne i Hercegovine.
Autocentar CMV ovdje je pokazao zavidnu kvalitetu kod pružanja usluga i to zahvaljujući servisnom osoblju, koje je postiglo najbolji rezultat u prvoj pomenutoj kategoriji u prošloj godini.

Podsjećamo, priznanje koje je dodijeljeno od strane Volkswagen AG-a, odnosi se na servisno osoblje koje je Autocentar CMV naslijedio od prethodnog zastupnika. Servisno osoblje postiglo je izuzetan učinak što se odrazilo i na zadovoljstvo kupaca a cilj je da i ova godina završi odličnim rezultatima.

Svjesni kvalitete i besprijekornog odnosa servisnog osoblja prema krajnjem kupcu, Autocentar CMV rado je preuzeo kompletan tim uposlenika sa nadom da ćemo sa ovakvim timom i u narednim godinama biti u samom vrhu kvalitete pružanja servisne usluge.

Dobri rezultati servisnog osoblja Autocentra CMV, razlog su posjete gđe. Desiree Grauer, Volkswagen After Sales, odgovorne osoba za kvalitet u servisu za centralnu i jugoistočnu Europu, gdina. Henninga Campe, Volkswagen After Sales, odgovorne osobe za poslovanje u servisu za centralnu i jugoistočnu Europu.

Domaćini posjete koja je upriličena ove srijede, 16.8. bili su Vedran Šamija, direktor Autocentra CMV i Silvio Vuković, direktor poduzeća Ovnak d.o.o. iz Viteza.

Ispred Porsche-a BiH u posjeti su bili gdin. Omer Kozadra rukovoditelj postprodaje i gdin. Nermin Makota vanjska služba Volkswagen servisa i gđa. Amani Delalić suradnica za kvalitet u servisu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Violeta darovala krevetiće za bebe u Novobiljanskoj bolnici

Dora Ćosić – 3. mjesto na “Eurotalents Pre-selection camp“