spot_img
Subota, 9 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Dora Ćosić – 3. mjesto na “Eurotalents Pre-selection camp“

U razdoblju od 11.–18.08.2017. godine članica STK CM Vitez Dora Ćosić boravila je u stolnoteniskom kampu u mađarskom gradu Kiskunfelgzhaza.

Prema planu i programu, od 11.-16.08. treninzi su se održavali 2 x dnevno (kondicijski, intervalni, sparing) uz pashu renomiranih europskih stručnjaka.

Nakon trenažnog procesa, dana 16.08. u popodnevnim satima održan je kvalifikacijski turnir (grupna faza), gdje je naša Dora ostvarila dvije pobjede protiv Mađarice i Bugarke, te tako osigurala nastup na glavnom turniru sutradan.

Odličnom igrom na glavnom turniru nanizala je još četiri pobjede, protiv Hrvatice, Kineskinje koja nastupa za Nizozemsku, te ponovno ali sada drugih Mađarice i Bugarke.
Uz skor 6-0 ušla je u polufinale, gdje je nažalost poražena od Rumunjke 3-1 u setovima. U srazu za 3.mjesto naša Dora pobjeđuje Njemicu 3-1.

Na kampu su bili predstavnici, natjecatelji i treneri iz više od 10 europskih zemalja, a osim naše Dore boje naše zemlje predstavljali su i Sara Hamzakadić – STK „Bugojno“, Benjamin Zijadić – STK „Stens“ Sarajevo i Vladimir Pandurević – STK „Banja Luka“, vođeni od strane izbornika kadetske reprezentacije BiH gospodina Igora Mihailovića.

Odlični trenažni uvjeti, super treneri i sparing partneri, druženja, nova iskustva, poznanstva i prijateljstva puno su više od sporta!

Na kraju zahvaljujemo svima onima koji su pomogli u realizaciji ove aktivnosti i koji na bilo koji način pružaju potporu u radu kluba- kažu iz STK CM Vitez!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM