spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 24 veljače, 2024

Senzacionalna pobjeda Dore Ćosić na kvalifikacijama za seniorski top

U nedjelju, 22. 10. 2017. godine u Foči se odigrao kvalifikacijski turnir TOP-8 za seniore i seniorke.

Od članova STK CM Vitez nastupili su Sanja Kljajević-Papić, Dora Ćosić, Sandro Zec i Marko Bobaš.

Kako se radi o seniorskom turniru, jakim grupama, uz dobru igru i zalaganje, muški članovi su nažalost svoje natjecanje završili u grupnoj fazi.

Jedno iskustvo više i poziv za još bolji rad.

Nakon dugo vremena i kvalitetno odrađenog trenažnog procesa, Sanja Kljajević-Papić iskušala se u natjecateljskom dijelu. Bilježi prve pobjede, te je nažalost zaustavljena od Hene Čajić (2-3) u krajnje neizvjesnom meču.

Izborila je primarni cilj ulazak u “B” grupu, ali istovremeno dala na znanje da će kroz natjecanja u budućnosti biti ozbiljan konkurent najboljim stolnotenisačicama u BiH.

Naša Dora Ćosić opet briljantna, nakon “lošijeg” ulaska u turnir (1 poraz u grupi), u knock-out fazi prikazuje koncentriranost, usredotočenost i fenomenalnu igru, te pobjedama protiv Džane Biogradlić (3-1), Marije Gnjatić (3-1) i Eme Lovrić (3-0) osigurava finale sa seniorkom i prvom nositeljicom turnira Nedžmom Mulalić.

Senzacionalno, pobjeđuje i puno iskusniju Nedžmu 3-1 po setovima, potvrđuje u prvom mahu talent, a nadasve dobro ukomponirane i odrađene pripreme trenera kluba Ivana Bobaša i Igora Munje Stjepića.

Pobjedom osigurava mjesto za 1. TOP-8 grupe “A” (8 najboljih).

“Hvala svima koji prate naš rad, te na izravan ili neizravan način pružaju potporu u radu Kluba! Iskrene čestitke svima,” kažu iz – Stolnoteniskog Kluba CM Vitez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM