spot_img

Šejla Zonić – Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha

”Da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti”, rekla je Šejla Zonić

Stavila točku na špekulacije

S obzirom na to da špekulacije danima ne jenjavaju kako zbog mentorice, a onda i pobjedničkog koncerta Šejle Zonić koja je ove godine odnijela pobjedu u Zvezdama Granda, odlučila je na sve staviti točku i javnosti objasniti kako se osjeća te koliko sve ove priče utječu na njen privatni život i obitelj.

Zonić se posljednji put oglasila kada je najavila pobjednički koncert koji će se održati 28. srpnja u Sanskom Mostu na kojem će nastupiti s kolegom Mirzom Selimovićem. U najavi nije spomenula svoju mentoricu Svetlanu Cecu Ražnatović, a čije je ime postalo sporno pogotovo nakon pobjede u Zvezdama Granda i mogućnosti da ona nazoči koncertu.

Posebno je istaknuto nezadovoljstvo dok se još nije znalo gdje će biti održan pobjednički koncert pa su mnogi bili izričito protiv toga da Ceca pjeva u Tuzli odakle Zonić dolazi, prenosi N1.Zatim je zamolila sve ljude i one medije koji, kako kaže, izmišljaju vijesti o njoj i pišu neistine i netočne informacije da to prestanu.

”Da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti. Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim s dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite. Hvala”, poručila je Zonić, na svom profilu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti