Samiru doktori poslije operacije ostavili makaze u trbuhu: “Došlo je do infekcije, morali su me još tri puta operirati”

Dvanaest godina Samir Selimagić iz Bosanske Krupe s obitelji živio je u podrumu u mjestu Ljusina i tijekom tog perioda radio je razne poslove.

No, danas Samiru život nije onakav kakav bi svi mi željeli, imao je više zdravstvenih problema koji čini se u posljednje vrijeme posebno dolaze do izražaja.

Tijekom razgovora otkrivao je jedno po jedno toliko da je zvučalo nevjerojatno.

“Prvo se krenuli problemi s vratnom kičmom. Operiran sam u Sarajevu, Mostaru, Turskoj dva puta. Od kako sam došao iz Turske hvala Bogu s vratnom kičmom nemam nešto problema. Slagao bi kad bi rekao da nema boli, ali to je elhamdulilah kako je bilo”, kazao je Samir.

Sad ima bolove u glavi, poslao je papire nadležnim institucijama koje su ustanovile da je potrebna operacija.

Prema predračunu, samo pregled i slikanje je oko 3.000 eura plus boravak, odlazak.

Smatra da mu se sve događa zbog posla i tereta kojeg je podnio ranije. Komisija je procijenila da se radi o 90-postotnom invalidu a na osnovu toga od države dobiva nešto više od 80 KM.

Gledatelje je posebno šokirala informacija da su u njemu tijekom operacije slijepog crijeva ostale makaze. Zbog svega je morao se operirati dodatno još tri puta jer je došlo do infekcije, s makaze su mu probile crijeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Podignuta optužnica: Faruk, Adi i Denin izvadili pištolje i putnicima oteli 500 KM, parfem i mobitel

BRAĆA OTKRILA TUŽNU ISTINU / Srpski folk pjevači Dejan i Saša Matić ispričali kako su izgubili vid: ‘Htjeli su na nama raditi nekakve eksperimente’