Rimac kaže da će uskoro tražiti dokumente BiH: “Sad će reći da spremam bijeg”

Foto: poslovni.hr

Mate Rimac objavio je Facebooku screenshot dopisivanja s jednim svojim suradnikom, u kojem ga ovaj obavještava da mora izvaditi bosanskohercegovačke dokumente kako bi kupio zemlju u Bosni i Hercegovini.

“Stari, trebao bi izvaditi BiH osobnu, jer kao stranac ne možeš kupiti zemlju u BiH. Možeš jedino preko tvrtke, ali lakše ti je da izvadiš osobnu i kupiš kao domaći državljanin. Hoćeš da ja vidim što trebaš za osobnu”, napisao mu je nepoznati pošiljatelj.

Ubrzo zatim, objava je nestala s Facebooka.

“Baš nisam nikad htio te bosanske dokumente. Ok, onda, kad dođem drugi put. Sad će reć ‘Evo ga, priprema se za bijeg’”, odgovorio je Rimac.

“Nisam znao da sam stranac u svom rodnom gradu. ‘Evo ga, brzo će i on k’o Mamić’”, napisao je Rimac na Facebooku, a zatim je obrisao cijelu objavu, prenosi Index.

Inače, Rimac je u Livnu osnovao tvrtku Continental Adventure koja se bavi “outdoor” turizmom i marketinškim uslugama. Tvrtka organizira jednodnevne i višednevne izlete, a trenutačno gradi prvi glamping resort na tom području.

Taj će resort, uz smještaj i brojne aktivnosti na otvorenom, gostima nuditi fotosafari s divljim konjima, kao i izlete na Dinaru. Ranije je u Livnu Mate Rimac pokrenuo i tehnološki park Linnovate, u kojemu je nastao niz manjih tvrtki.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kijev ne moli samo F-16-ice, od Berlina hoće još aviona: ‘Imate 93 komada, a rješavate ih se!‘

Zvao policiju i rekao da mu je nepoznata žena u krevetu te da ne zna što da napravi