spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

Rekordna gledanost finala showa “Zvezde Granda”

Spektakularno finale showa “Zvezde Granda” koje je održano u subotu oborilo je sve rekorde gledanosti u Bosni i Hercegovini. Pred malim ekranima pratilo ga je više od milion gledatelja, a epizoda je na Novoj BH ostvarila nevjerojatnih 55,64% udjela u gledanosti. 

U prilog tome svjedoči i 386.488 glasova, pristiglih za šesnaest finalista koji su se borili za laskavu titulu showa “Zvezde Granda”, a koju je kao pobjednik 15. sezone, ponio Nermin Handžić iz Tešnja.

Nermin je u finalnoj noći osvojio 128.456 tisuća glasova publike iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

“Joj, ja nemam šta da kažem stvarno, ko god da je pobijedio je zasluženo. Hvala svima od srca!”– rekao je ushićeno pobjednik 15. sezone najgledanijeg muzičkog natjecanja u regiji.

Nerminova mentoricica Viki Miljković imala je samo riječi hvale za devetnaestogodišnjeg takmičara iz Bosne i Hercegovine: “Ja sam zaista presretna, još uvijek se nisu slegli utisci. Pobijedili smo zajedno, Nermin je neko na koga sam jako ponosna i neko ko je toliko toga pružio i koliko god da smo mu dali on je nama vrato duplo više. Neko ko je mnogo lijepo vaspitan i ovo je zaista došlo kao šlag na tortu. Još jednom se svima zahvaljujem.”

Već u rujnu, na Novoj BH, počinje 16. sezona takmičenja, a direktor produkcije Saša Popović već ranije je najavio da će nadolazeći show biti spektakularan i neočekivan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM